Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 18ης Μαΐου 2014


Στις 18 Μαΐου 2014 προσερχόμαστε  στις κάλπες για να αναδείξουμε τις τοπικές αρχές σε Δημοτικό και Περιφερειακό επίπεδο, για τα επόμενα 5 χρόνια.
 
Σε μια περίοδο, όπου στη δημόσια ζωή κυριαρχεί ο φανατισμός, η μισαλλοδοξία και ο λαϊκισμός, οι πολίτες οφείλουν να αποφασίσουν με ψυχραιμία σε ποιους θα εμπιστευτούν τις τύχες των τοπικών τους κοινωνιών.
 
 Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ο δημόσιος – πολιτικός θεσμός που βρίσκεται εγγυτέρα  στον πολίτη από οποιονδήποτε άλλον. Οι αποφάσεις του επηρεάζουν την καθημερινότητά και την ιδιαίτερη αναπτυξιακή προοπτική του κάθε τόπου. Οι πολιτικοί που θα κλιθούν να διαχειριστούν τα μεγάλα προβλήματα και να αξιοποιήσουν τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα κάθε τοπικής κοινωνία πρέπει να επιλεχθούν με ψυχραιμία και νηφαλιότητα, έξω από στενά κομματικά κριτήρια.
 
Η αυτοδιοικητική ψήφος δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παγιδευτεί σε ψευδεπίγραφα διλλήματα του τύπου «μνημόνιο -  αντιμνημόνιο». Μέσα από αυτήν επιβραβεύονται οι χρηστές διοικήσεις των προηγούμενων ετών, οι οποίες μέσα σε ένα περιβάλλον διοικητικού και οικονομικού στραγγαλισμού τους, εκ μέρους του Κεντρικού Κράτους, κατάφεραν να  διαχειριστούν με επιτυχία τη δύσκολη καθημερινότητα, να δώσουν αναπτυξιακή ώθηση στον τόπο τους, να διαφυλάξουν την κοινωνική συνοχή προστατεύοντας τους πιο αδύναμους από τους συμπολίτες μας και να προασπίσουν τη Δημοκρατία σε μια  περίοδο όπου οι ακραίες φωνές προσπαθούν διαρκώς να την απαξιώσουν.
 
Η αυτοδιοικητική ψήφος οφείλει επίσης να αναδείξει πανελλαδικά, όλες εκείνες τις υγιείς δυνάμεις οι οποίες με όραμα για τον τόπο τους, με φρέσκιες ιδέες, με  όρεξη για δουλειά και δημοκρατικό αίσθημα επιλέγουν να ριχτούν στη μάχη για έναν καλύτερο Δήμο, για μια καλύτερη Περιφέρεια και σωρευτικά για μία καλύτερη Ελλάδα.
  
         Αυτές οι εκλογές, πρέπει να είναι η απάντηση σε όλους εκείνους που γυρίζοντας την πλάτη στα πραγματικά προβλήματα του κάθε τόπου, επιλέγουν να διχάσουν τον λαό και να προωθήσουν μικροκομματικά συμφέροντα, που  καμία σχέση δεν έχουν με τις συμφέροντά του της συντριπτικής πλειοψηφίας του.
 
Η οικοδόμηση μια σύγχρονης Ελλάδας, μακριά από τις παθογένειες του παρελθόντος, με άξονες τη Δημοκρατία, την Κοινωνική Συνοχή, την Οικονομική Ανάπτυξη, τον Σεβασμό στο Περιβάλλον, ξεκινά από την κάθε μικρή ή μεγάλη τοπική κοινωνία. Στο χέρι μας είναι να κάνουμε το πρώτο μεγάλο βήμα, προς αυτή την κατεύθυνση, με την ψήφο μας στις 18 του Μάη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου