Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Από τον Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας, ο Δημήτρης Σιαλμάς, στον συνδιασμό του Κώστα Μπακογιάννη


Ο κ. Δημήτρης Σιαλμάς, προέβη σε επίσημη ανακοίνωση όπου ενημερώνει για την απόσυρση της υποψηφιότητας του για τον Δήμο Αμφίκλειας - ελάτειας και αναγγέλει την υποψηφιότητα του ως Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδιασμό του Κώστα Μπακογιάννη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Έχοντας ειλικρινή διάθεση για προσφορά στον τόπο έκανα προσπάθεια για ενωτική κάθοδο στις Δημοτικές Εκλογές στο Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας ως επικεφαλής συνδυασμού. 
Δήλωσα ξεκάθαρα από την αρχή ότι προϋπόθεση γι’ αυτό ήταν η δημιουργία ενός ενωτικού ψηφοδελτίου με υποψήφιους από όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου χωρίς αποκλεισμούς και τοπικιστικές λογικές.
Αυτό δεν επετεύχθη γιατί η περιοχή μας δεν μπορεί να ξεφύγει από το παρελθόν. Χρειάζεται πολύς χρόνος και μεγάλος αγώνας για να αντιληφθούμε ότι αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. 
Παραμένοντας όμως στον αγώνα για προσφορά στον τόπο μου μέσα από την αυτοδιοίκηση αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Κώστα Μπακογιάννη για συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, και θα είμαι υποψήφιος στην Φθιώτιδα με τον συνδυασμό του.
Θέλω πραγματικά να αλλάξουμε τον τόπο μας και υπόσχομαι να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις γι’αυτό. Σε αυτήν την προσπάθεια σας καλώ να δώσουμε τη μάχη όλοι μαζί με νέους και πετυχημένους ανθρώπους, όπως ο Κώστας Μπακογιάννης και πιστεύω ότι μπορούμε να αλλάξουμε πραγματικά και να το πετύχουμε.
Ευχαριστώ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου