Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Τροπολογία για να κόψουν την κα Γεωργοπούλου στο Δήμο Λοκρών!

 Για πρωτοφανείς μεθοδεύσεις με στόχο την ίδια ουσιαστικά κάνει λόγο η γιατρός και ως προχτές υποψήφια Δήμαρχος Λοκρών Μαρία Γεωργοπούλου που είχαν ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της από τις προσεχείς εκλογές.
  

Μιλώντας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο του FM-1 η κα Γεωργοπούλου ενεργό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και Διευθύντρια του Κέντρου υγείας Αταλάντης ανέφερε ότι αιφνιδιαστικά και ενώ είχε έτοιμο τον συνδυασμό της και οι εκτιμήσεις ήταν ότι προηγείται στις προτιμήσεις των εκλογέων συμπολιτών της, την Μ. Παρασκευή προέκυψε υπουργική διευκρίνιση ότι εξαιρούνται από του δικαιώματος του εκλέγεσθαι στο αξίωμα του Δημάρχου ειδικά οι Διευθυντές των Κέντρων Υγείας.

«Μόνο που η υπουργική διευκρίνιση - απόφαση δεν είχε επισυναπτόμενη και την φωτογραφία μου" είπε η κα Γεωργοπούλου.
Το θέμα έχει και πολιτική αλλά και νομική διάσταση αφού δεν είναι γνωστό ότι η υπουργική αυτή διευκρίνιση αυτή έχει την ανάλογη νομική και συνταγματική επάρκεια ώστε να αποτελεί ειδικά για τους Διευθυντές των Κέντρων υγείας τροχοπέδη στην κάθοδο τους στις εκλογές.
Η κα Γεωργοπούλου παρότι υποψιάζεται πολιτική παρέμβαση προσωπικά για την ίδια δηλώνει ότι «δεν θέλει να πιστεύει ότι το κόμμα που υπηρετεί εδώ και πολλά χρόνια και στηρίζει με πάθος, έφτασε έως του σημείου αυτού να μεθοδεύσει τον δικό της αποκλεισμό από τις εκλογές».
Όσον αφορά το πως θα συμπεριφερθούν η ίδια και οι συνεργάτες της στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές η απάντηση της ήταν σιβυλλική «θα εισπράξουν την πολιτική αμοιβή τους».

1 σχόλιο:

  1. ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ?ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου