Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΣΤΕΡΕΑΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ



Η απαξίωση των κρατικών θεσμών στο σύνολο της περιφέρειας , και ειδικά στο νομό Φθιώτιδος συνεχίζετε από το μνημονιακό κράτος με την ανοχή των παλαιοκομματικών τοπικών αρχών.

Το κλείσιμο του υποκαταστήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ έρχεται να προστεθεί σε ένα μακρύ κατάλογο υπηρεσιών που μεταφέρονται από τον χώρο που εξυπηρετούσαν τους πολίτες για πολλά χρόνια,με τη δικαιολογία της οικονομικότερης λειτουργείας.

Ξεχνούν βέβαια οι κύριοι αυτοί ότι το κόστος αυτό είτε μέσω του κράτους είτε άμεσα από την τσέπη του,βαράίνει το ίδιο τον πολίτη.Άρα το μόνο που μένει είναι η ταλαιπωρία του.

Η «Ελληνική Αυγή για τη Στερεά» λέει ΟΧΙ στο σύνολο αυτού του σχεδιασμού και δεσμεύετε  να αναστείλει κάθε τέτοια ενέργεια μετά τις εκλογές.


Υ.Γ.να υποθέσουμε ότι ο κ. Μπακογιάννης, μέσω του θείου του, αρμόδιου υπουργού θα υποσχεθεί αναστολή για λίγο της μεταφοράς του υποκαταστήματος με αντάλλαγμα ψηφαλάκια….μπά δεν γίνονται αυτά… 

6 σχόλια:

  1. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ή ΑΠΕΞΩ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΨΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι φασίστες δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μιλάν για τους εργαζόμενους! Είστε προδότες, ανθέλληνες, ναζί! Συνεργάτες και υποτακτικοί του κεφαλαίου!
    Ούτε στη Λοκρίδα, ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε πόλεις και χωριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΕΡΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑ ΜΕ ΜΑΝΙΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ."..ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ...ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΗ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. που λες , να κανεις ομαδες που δέρνουν ,στοτωνουν , απεικουν, πωλουν προστασια και το κανουν αυτό οργανωμένα , γνωρίζοντας τα παντα ο αρχηγος και να διαταζει και να εχει παραστρατιωτικη δομη , τοτε δεν εισαι κομμα, ΕΙΣΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ και μαλιστα συμφωνα με τον νομο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ....ασε τα χιτλερικα σας αυτά δεν τα μετραμε ,αυτή είναι η ιδεολογια σας , νεοναζί , κου κλουξ κλαν ειστε , δεν μας πειραζει αν δεν μας πειράζετε , αλλα εσεις με την βια και τους εκβοβισμους και τα μαχαιρώματα ,θελετε να παρετε την εξουσια.... αντε παλιοπασοκοι και νεοδημοκράτες που τωρα γινατε φασιστες ,ζητατε και τα ρεστα.

      Διαγραφή
    2. .."που λες , να κανεις ομαδες που δέρνουν ,στοτωνουν , απεικουν, πωλουν προστασια και το κανουν αυτό οργανωμένα , γνωρίζοντας τα παντα ο αρχηγος..."
      Εσυ κυριε δικαστα που τα ξερεις αυτα?εχεις ιδια γνωση γεγονοτων?ή μηπως τα ειπαν τα τσοντοκαναλα του Μπομπολα,Αλαφουζου ή ο Γερμανων ιδιοκτητων alpha!!
      Υπαρχουν 2 γραφεια της Χ.Α. στην φθιωτιδα, στην Βοιωτια,στην Αμφισσα...εχουν δημιουργησει καποιο θεμα ? ξερεις κατι που εμεις ο λαουτζικος (κατα ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ) δεν γνωριζουμε!(εχουν σφαξει,εχουν σκοτωσει,πωλουν καπου προστασια)...δεν νομιζω!!!
      ΑΛΛΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΑΣ...

      Διαγραφή
    3. Εσύ που το παίζεις παρθένα λοιπον να σου θυμίσω ότι δεν βγήκε κάποιος να αμφισβητήσει τις φωτογραφίες με τα όπλα και τις στρατιωτικές εκαπιδεύσεις , δεν βγήκε κανείς να πει ότι δεν χαιρεταν ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ.

      Αν εσύ λοιπόν έχεις δημιουργήσει κάποιο επίσημο παράρτημα μιας τέτοιας συμμορίας είσαι αυτόματα και μέλος/συνυπευθυνος και ΥΠΟΛΟΓΟΣ για ότι συμβεί στα "κεντρικά" σου λοιπόν!

      ΑΡΑ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. Και πολύ καλά μάλιστα , άρα μην μας το παίζεις τρελίτσα και κλαίγεσαι ότι σου ρίχνουμε λάσπη. Απλά προσπαθείς να μας βγάλεις τρελούς.

      Αν πάλι δεν συμφωνείς αλλά αισθάνεσαι πατριώτης και αγαπάς την πατρίδα σου να κοιτάξεις να βρείς πιο αποτελεσματικό τρόπο να το παλέψεις και όχι μέσα από συμμορίες της ΧΑ.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου