Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Την Δευτέρα ανακοινώνει αντιπεριφερειάρχες ο Κ. Μπακογιάννης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας "Ευρυτανικά Νέα", ήρθε η ώρα να ανακοινώσει και ο Κώστας Μπακογιάννης τους 5 αντιπεριφερειάρχες του. 

Την Δευτέρα ανακοινώνει αντιπεριφερειάρχες ο Κ. Μπακογιάννης.Μάλιστα αυτό, θα γίνει στην έδρα της Περιφέρειας την Λαμία και συγκεκριμένα, σε ειδική εκδήλωση στον Άγιο Λουκά, στην Λαμία, την Δευτέρα 17 Μαρτίου 2013, στις 12:00 το μεσημέρι.
  
Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα. Οι διάφορες διαρροές, αποτελούν φήμες, ενώ η ανακοίνωση των αντιπεριφερειαρχών θα σηματοδοτήσει και την επίσημη έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας στους 5 νομούς ξεχωριστά.

Σύμφωνα με τον "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ", οι αντιπεριφερειάρχες, τίθενται επικεφαλής των τοπικών ψηφοδελτίων, και οι ίδιοι σε συνεργασία με τον επικεφαλής του περιφερειακού ψηφοδελτίου, επιλέγουν και τους υπόλοιπους υποψηφίους περιφερικούς συμβούλους.

Στην Ευρυτανία, ανάλογα με τον πληθυσμό, προβλέπεται το ψηφοδέλτιο να συγκροτείται από 5 μέλη. Τον αντιπεριφερειάρχη και 4 υποψηφίου περιφερικούς συμβούλους.

Αν εκλέγει ο Κώστας Μπακογιάννης, εκλέγει τον αντιπεριφερειάρχη και δυο περιφερειακούς συμβούλους στο περιφερειακό συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου