Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Προσαγωγές για τα επεισόδια στη Μαλακάσα

Στην Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής προσήχθησαν ο δήμαρχος Ωρωπού Γιάννης Οικονομάκος, δύο αντιδήμαρχοι και πέντε ακόμη άτομα.

Όλοι τους εξετάζονται στο πλαίσιο της προανάκρισης για τα χθεσινά επεισόδια στα διόδια της Μαλακάσας. 
 
 
Το δημαρχείο Ωρωπού θα μείνει σήμερα κλειστό σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους προσαχθέντες. Σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του δήμου γίνετια λόγος για «σύλληψη - δίωξη των εκλεγμένων αιρετών οργάνων του δήμου καθώς και δημοτών του, οι οποίοι αγωνίζονται και διεκδικούν το αυτονόητο για τον τόπο τους». 

Υπενθυμίζεται ότι στις 8 το βράδυ της Κυριακής ανεξέλεγκτες διαστάσεις πήρε η διαμαρτυρία περίπου 500 κατοίκων του Ωρωπού και άλλων περιοχών, οι οποίοι αντιτίθενται στην αύξηση της τιμής των διοδίων, αλλά και στη δημιουργία νέων διοδίων στις παράπλευρες εισόδους της εθνικής οδού.

Οι πιο οργισμένοι από τους συγκεντρωμένους ξήλωσαν και πυρπόλησαν ένα κουβούκλιο των παράπλευρων διοδίων, ενώ έβαλαν φωτιά και σε λάστιχα σε παράπλευρο δρόμο της εθνικής οδού.

Ο εισαγγελέας άσκησε σήμερα αυτεπάγγελτη δίωξη για τον εμπρησμό, ενώ στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ έχουν μπει τα βίντεο στα οποία έχει καταγραφεί το συμβάν, προκειμένου να γίνει τυχόν ταυτοποίηση προσώπων.

Η συγκέντρωση είχε διοργανωθεί μετά από κάλεσμα του δήμου Ωρωπού. 

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο κ. Οικονομάκος είχε δηλώσει ότι οι πολίτες «είναι περικυκλωμένοι, είναι όμηροι σε έναν δήμο με οκτώ διόδια». «Τα απορριμματοφόρα του δήμου, για να κυκλοφορήσουν πληρώνουν διόδια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου