Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Ave ΠΑΣΟΚ, morituri te salutant

Ave ΠΑΣΟΚ, morituri te salutant
Με σημαίες... ευκαιρίας και ποντάροντας σε υποψηφίους που είναι διατεθιμένοι να παιξουν τον ρόλο...λαγών, το ΠΑΣΟΚ προχωρά στην δημιουργία συνδυασμών τόσο σε περιφερειακό όσο και σε τοπικό, αυτοδιοικητικό επίπεδο για συγκεκριμένους και ορατούς λόγους.
 
Χτες το βράδυ στην Λαμία πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση γνωστών και φίλων από τα… παλιά με σκοπό την αναζήτηση υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων προκειμένου να κατέλθουν υπο τον πρώην βουλευτή Νίκο Τσώνη αν τελικά δεν δεχτεί ανάλογο  ρόλο η πρώην υπουργός Κατερίνα Μπατζελή.
 
Φυσικά το κλίμα όπως αναμένονταν δεν ήταν το καλύτερο και οι προσπάθειες ελάχιστα απέδωσαν αλλά το Βενιζελικού περιβάλλον επιμένει με υποσχέσεις για βουλευτικές έδρες ή κυβερνητικά αξιώματα όσο θα υφίσταται η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας.
 
Πρώην βουλευτής που μετέφερε στον FM-1 αργά χτες το βράδυ την πληροφορία δήλωσε χαρακτηριστικά:
 
«Αξίζει μια καλύτερη υστεροφημία στο ΠΑΣΟΚ κι όχι ο εξευτελισμός που επιχειρεί η σημερινή του ηγεσία με την εμμονή της να μετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές με δικά της ψηφοδέλτια, επιτέλους ας κρατήσουμε κατι από την πολιτική μας αξιοπρέπεια».
 
Βέβαια όπως ανέφερε η ίδια πηγή, τίποτα δεν είναι τυχαίο και η αυτοχειριαστική αυτή κίνηση δεν έχει στόχο να καταγράψει όπως διαδίδεται τις δυνάμεις του άλλοτε κραταιού Σοσιαλιστικού Κόμματος αλλά να λειτουργήσει όπως και στην συγκυβέρνηση ως υποπόδιο της Νέας Δημοκρατίας.
  
Να λειτουργήσει ως κυματοθραύστης όσο,όπου και όπως  μπορεί στην διαφαινόμενη μετακίνηση πρώην "πράσινων'" ψηφοφόρων προς τους συνδυασμούς του ΣΥΡΙΖΑ και να συμβάλει έτσι στην επικράτηση των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας.
Ave ΠΑΣΟΚ, morituri te salutant!
Χαίρε ΠΑΣΟΚ, οι... μελοθάνατοι σε χαιρετούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου