Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Και πάλι ανεξάρτητος υποψήφιος ο Νίκος Λιόλιος!!! (video)


Δεν πρόκειται να αλλάξει ο εκλογικός νόμος στις επερχόμενες εκλογές της υποστήριξε κατηγορηματικά ο Δήμαρχος Λοκρών Νίκος Λιόλιος, επισημαίνοντας πως δεν είναι αυτό το πρόβλημα της αυτοδιοίκησης.

Παράλληλα ενημέρωσε ότι θα είναι και πάλι ανεξάρτητος υποψήφιος στο Δήμο Λοκρών καλώντας τους πολίτες να κρίνουν εκ του αποτελέσματος της τρίχρονης θητείας του.



Και πάλι ανεξάρτητος υποψήφιος ο Νίκος Λιόλιος από LAMIASTARGR

34 σχόλια:

  1. "Ανεξάρτητος" υποψήφιος; Πριν 3 χρόνια δεν κέρδισε το Σκαμπερδόπουλο για το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ; Είναι δικαιώμα του Νίκου Λιόλιου να είναι ξανά υποψήφιος, αλλά αν θέλει να είναι "Ανεξάρτητος" υποψήφιος ας καταθέσει την κομματική του ταυτότητα και μετά να δηλώσει "Ανεξάρτητος" ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΠΟΥ... ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ!!!
      ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΕΣ ΤΡΕΛΟΥΣ!!!
      ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ, ΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟΝ "ΑΓΑΝΑ" ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟ ΨΕΜΑ, ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΙΩΤΙΚΑ ΜΜΕΠΟΥ ΤΟΝ (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;) ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ....

      Διαγραφή
  2. "Και πάλι ανεξάρτητος..."
    Στις εκλογές του 2010 πήρε το χρίσμα από την εσωκομματικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ και μόνο του ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ»; ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ; ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΣΤΗ ΠΑΣΕΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΟΥΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ, ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ.

    ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΡ "ΞΕΧΑΣΑΝ" ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ; ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ ΤΗ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΨΕΥΔΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Νίκος Λιόλιος ήταν υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας το 1989, 1993, 1996 και 2000, καθώς επίσης και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας το 1990 με το ΠΑΣΟΚ. Ήταν επίσης και πολλά χρόνια μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. Αν δεν υπήρχε το ΠΑΣΟΚ δεν θα ήταν ούτε Πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ, ούτε Δήμαρχος, οπότε ας σέβεται περισσότερο το χώρο μου τον ανέδειξε. Αλλά αυτό δίχνει την ποιότητα του. Όταν είχε να "λαμβάνει" από το ΠΑΣΟΚ το χρησιμοποιήσε, τώρα που δεν έχει το ξέχασε. Εμείς όμως δεν ξεχνάμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσέξτε το βλέμμα του και το ύφος του τη στιγμή που δηλώνει στον δημοσιογράφο "και πάλι ανεξάρτητος υποψήφιος"... Δείτε το...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ από το 1990 έως το 2007
    και αναπληρωματικό Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ του Ν. Φθιώτιδας και υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ. Πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ και μέλος του Δ.Σ. υπό το ΠΑΣΟΚ. Δήμαρχος το 2010 υπό το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΑΧΑΧΑΧΑ.... ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ!!!! ...ΚΙ ΑΑΑΛΛΟ!!! ...ΚΙ ΑΑΑΛΛΟ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θυμίζω τι έγραφαν τα τοπικά μέσα τον Αύγουστο του 2010:
    "Ο Νίκος Λιόλιος νικητής των εκλογών στο Δήμο Λοκρών με 751 ψήφους

    Ο Νίκος Λιόλιος ήταν ο νικητής των προκριματικών εκλογών μεταξύ των υποψηφίων στον Καλλικράτειο Δήμο Λοκρών όπου υπάγονται οι πρώην Καποδιστριακοί Δήμοι Αταλάντης, Δαφνουσίων, Μαλεσίνας και Οπουντίων και που έγιναν από το ΠΑΣΟΚ στα πλαίσια των διαδικασιών για την ανάδειξη των υποψηφίων δημάρχων.

    Αναλυτικά τα αποτελέσματα.

    - Νίκος Λιόλιος 751
    - Γιώργος Σκαμπερδόπουλος 709
    - Κώστας Τσέρτος 392
    - Δημήτρης Μαμάνδρας 359
    - Θανάσης Καράλης 323

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν πρόκειται να αλλάξει ο εκλογικός νόμος στις επερχόμενες εκλογές;
    Το υποστήριξε κατηγορηματικά ο Λιόλιος;
    Και καλά που το έμαθε αυτό ο... ανεξάρτητος; Ποιος τον διαβεβαίωσε τον... ανεξάρτητο; Το ΠΑΣΟΚ πως δεν θα συναινέσει στην αλλαγή του νόμου; Κι από πότε το ΠΑΣΟΚ διαβεβαιώνει για κάτι... ανεξάρτητους υποψήφιους; ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το ρεπορτάζ είναι λάθος. Σε περίπτωση που δεν το ξέρει το κανάλι και ο δημοσιογράφος να τους ενημερώσουμε πως ο Νίκος Λιόλιος κέρδισε στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ το Γιώργο Σκαμπερδόπουλο και έτσι πήρε το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα στο ψηφοδέλτιο του συμμετείχαν σχεδόν όλοι οι τότε Γραμματείς των Τοπικών Οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ των τότε Καποδιστριακών Δήμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δήμαρχος Λοκρών, Νικόλαος Λιόλιος, βιογραφικό.
    Ο κ. Λιόλιος γεννήθηκε το 1958 στην Αταλάντη Φθιώτιδας. Μετά τις ακαδημαϊκές σπουδές του δραστηριοποιήθηκε στον αγροτοσυνεταιριστικό και αγροτοσυνδικαλιστικό χώρο από ηλικίας 21 ετών. Εκλέγεται αντιπρόεδρος ΓΕΣΑΣΕ από το 1983-1990. Λόγω της έντονης δραστηριότητας που ανέπτυξε ανεδείχθη γρήγορα και σε ηλικία 35 ετών εκλέγεται Γενικός Γραμματέας της ΠΑΣΕΓΕΣ από το 1990-1993 και Πρόεδρος του κορυφαίου συνεταιριστικού Οργάνου της χώρας μας, της ΠΑΣΕΓΕΣ, το Νοέμβριο του 1993 (είναι ο νεώτερος πρόεδρος στην ιστορία της Συνομοσπονδίας από την ίδρυσή της, το 1935). Έκτοτε έχει επανεκλεγεί άλλες δύο φορές, το 1994 και το 1997. Με την ιδιότητα του Προέδρου της ΠΑΣΕΓΕΣ έχει εκπροσωπήσει τη χώρα μας στις κορυφαίες συνεταιριστικές και συνδικαλιστικές αγροτικές οργανώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης (COPA, COGECA, CEJA) και είναι μέλος του Προεδρίου αυτών. Επίσης έχει διατελέσει Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Παραγωγών Καπνού (UNITAB) από το 1994-1998 και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής έως και σήμερα. Εξ άλλου έχει συμμετάσχει σε μια σειρά αγροτοσυνεταιριστικών Ευρωπαϊκών και Διεθνών συνεδρίων, ημερίδων και συσκέψεων.

    Παράλληλα συμμετέχει σε διάφορα συμβούλια και επιτροπές, που προσδιορίζονται νομοθετικά από την θεσμική θέση που κατέχει, όπως:
    Στο κεντρικό Συμβούλιο Υγείας του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας
    Στο Συμβούλιο Ανώτατης Παιδείας, του Υπουργείου Παιδείας
    Στην ειδική Επιτροπή καπνού και προϊόντων καπνού του Εθνικού Οργανισμού Καπνού
    Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας.
    Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (ΕΟΚΕ) από το 1994 έως σήμερα.
    Έχει συμμετάσχει στην Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή (Βρυξέλλες) ως εισηγητής και μέλος ομάδων εργασίας σε πολλές Γνωμοδοτήσεις που αφορούν θέματα γεωργίας, περιβάλλοντος, αγροτικής και περιφερειακής ανάπτυξης.
    Είναι αντιπρόεδρος της Οικονομικής και Κοινωνικής επιτροπής Ελλάδας (ΟΚΕ) από ιδρύσεως της το 1995 έως σήμερα
    Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Αταλάντης από το 1987 έως σήμερα.
    Πρωτοπόρος - ιδρυτής το 1982 του Αγροτοβιομηχανικού Συνεταιρισμού Αταλάντης καθώς και του Καπνικού Συνεταιρισμού Περιφέρειας Λοκρίδας - Φθιώτιδας το 1982.
    Εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ από το 1980 και υπήρξε μέλος Συντονιστικής •Επιτροπής Τ.Ο. Αταλάντης έως το 1990.
    Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ από το 1990 έως το 2007.
    Αναπληρωματικό Μέλος Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ έως σήμερα.
    Μέλος της Επιτροπής Αγροτικού Συνεταιριστικού του ΠΑΣΟΚ από το 1983 έως το 2004.
    Αναπληρωτής Γραμματέας του Αγροτικού Συνεταιριστικού του ΠΑΣΟΚ από το 1989 έως το 2000.
    Υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Φθιώτιδας τον Νοέμβρη του 1989.
    Υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ το 1990.
    Υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Φθιώτιδας το 1993 ,1996, 2000.
    Εκλέγεται Δήμαρχος του πρώτου Καλλικρατικού Δήμου Λοκρών Φθιώτιδας το 2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ:.....Μετά τις ακαδημαϊκές σπουδές του δραστηριοποιήθηκε στον αγροτοσυνεταιριστικό και αγροτοσυνδικαλιστικό χώρο από ηλικίας 21 ετών....ΤΙ ..(ακαδημαϊκές σπουδές!!!) ΠΡΟΛΑΒΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 21 ΝΑ ΚΑΝΕΙ ???ΓΙΑΤΙ 20 ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΕΞΑΤΑΞΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!

      Διαγραφή
    2. δραστηριοποιήθηκε στον αγροτοσυνεταιριστικό και αγροτοσυνδικαλιστικό χώρο ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΧΕΙ ΕΝΣΗΜΑ????????????

      Διαγραφή
    3. Πέστα μεγάλε, ιδρώσαμε μια ζωή στα θρανία και μας πνίξαν οι φελοί

      Διαγραφή
  14. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΑΠΛΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΗΡΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΕΝΟΣ?.ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ.ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ.?ΕΛΕΟΣ.ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ .ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΕΣ?ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΜΝΗΜΗΣ.ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ?ΠΟΛΛΗ ΣΟΒΑΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ Η ΓΙΑΤΡΟΣ Η ΚΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Ν.Δ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ.ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΠΙΛΑΤΕ.ΑΜ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ.ΚΡΙΤΗΡΙΟ Η ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ,Η ΜΟΡΦΩΣΗ,ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ.ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑ.ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΠΙΚΗ ΔΕΚΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΤΑΤΕ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΖΙ , ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ ,ΑΡΑ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΜΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ! ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ,3 ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΟΛΙΟ ΤΩΡΑ + ΤΣΕΡΤΟΣ ,ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ 1 ΑΠΟ ΝΔ ,ΤΟΝ Κ.ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ! ΤΑΚΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

      Διαγραφή
    2. ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΝΑΝ. Ο ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
    3. Ο ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ! ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΝΔ ΕΛΕΩ ΣΤΑΘΗ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΞΑΡΧΟ ΟΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΑΔΕΡΦΟΣ "ΕΦΥΓΕ" ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ..ΔΥΟ ΒΑΡΚΕΣ (ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΣΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜ, ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ)

      Διαγραφή
  19. Αν θυμάμαι καλά στις προκριματικές εκλογές που έγιναν το 2010 ψήφισαν πολίτες, περίπου 2000 από όλους τους πολιτικούς χώρους και όχι μόνο μέλη του κόμματος.Αντίθετα οι άλλοι υποψήφιοι στην πλειοψηφεία τους ορίστικαν από τα κόμματά τους. Για ποιο χρίσμα μιλάμε λοιπόν;όταν η απόφαση λήθφηκε μέσα από κάλπη και από την συμμετοχή των πολιτών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ... ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ... ΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ... ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ... (ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ 2004 ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ)

      Διαγραφή
    2. ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

      Διαγραφή
  20. Μετά από αυτή τη δήλωση "Ανεξαρτησίας" δεν θα τολμήσει κανείς να δηλώσει Ανεξάρτητος πάλι. Θα τον πάρουν όλοι στο ...ψιλό!! Α ρε Νίκο, τι έκανες, χάλασες τα σχέδια πολλών "Ανεξάρτητων". Πάνω που νόμιζαν κάποιοι εν δυνάμει υποψήφιοι δήμαρχοι οτι είχαν ανακαλύψει την πολιτική κολυμβήθρα του Σιλωάμ και θα απαλλάσονταν εν μια νυκτί από τα βαρίδια του πολιτικού τους παρελθόντος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πιστεύει ότι θα είναι ο «φρέσκος αέρας» στην πολιτική σαν ανεξάρτητος;
    ΑΙΟΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ακαδημαϊκές σπουδές;Α ναι ξέχασα το δημοτικό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας αναρτήσει στο site τις ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΕΣ του σπουδές και τα απολυτήρια δημοτικού - Γυμνασίου να δούμε και τους βαθμούς του που ήταν καλός!!!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου