Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Μιχελάκης: Επιμένω για τον εκλογικό νόμο – αναμένω την επίσημη απάντηση του ΠΑΣΟΚ


Την επίσημη απάντηση του ΠΑΣΟΚ για τον εκλογικό νόμο, δηλώνει πως περιμένει ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, τονίζοντας ότι παρά τις αντιδράσεις επιμένει στην πρότασή του.

«Διαβάζω τα ρεπορτάζ για τις αντιδράσεις αλλά δεν έχω επίσημες απαντήσεις από το ΠΑΣΟΚ. Άλλο οι προσωπικές τοποθετήσεις και άλλο η επίσημη ανακοίνωση ενός κόμματος», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχελάκης.

«Εγώ επιμένω στην πρόταση, γιατί έχει την αποδοχή του κόσμου όπως προκύπτει από τις δημοσκοπήσεις», κατέληξε ο κ. Μιχελάκης.

2 σχόλια:

  1. Την αποδοχη των "ανεξαρτητων¨" ΠΑΣΟΚ Δημαρχων περιμενει... μα το ειπε ο δικος μας ανεξαρτητος - δεν αλλαζει το εκλογικο συστημα για την ΤΑ , κατι ξερει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΙΧΕΛΑΚΗ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΟΥΝ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.ΤΩΡΑ Ο Κ.ΛΙΟΛΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.ΕΥΕΛΠΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ..ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ;ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ;ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΣ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου