Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Στην Ανάφη επικεφαλής ιατρικού κλιμακίου ο Θ.Γιαννόπουλος

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ανάφης κ Ι. Ρούσσος, το Σαββατοκύριακο 7 & 8-12-2013, κλιμάκιο ειδικών ιατρών με επικεφαλής τον Καθηγητή Ιατρικής και τ. Υφυπουργό Υγείας κ. Αθανάσιο Γιαννόπουλο επισκέφθηκε το νησί. 
 
Έκανε ιατρικές εξετάσεις στους μαθητές του νησιού στο χώρο του Γυμνασίου, αιμοληψίες στον πληθυσμό, μελέτη αγγειακού συστήματος των ενηλίκων με συσκευές υπερήχων και δώρισε μετρητές σακχάρου σε άτομα που τα είχαν ανάγκη. 
 
Την δράση στήριξε ο όμιλος Rotaract Aθηνών και ήταν μια πραγματική ανακούφιση στα υγειονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοτιότερο και απομονωμένο αυτό νησί των Κυκλάδων. 

Αν θέλουμε τα κυκλαδονήσια να διατηρηθούν ως ωραίοι τόποι θερινής εξόρμησης δικής μας, πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι κατοικούνται από μερικούς μόνιμους κατοίκους που ειδικά τώρα τον χειμώνα έχουν ανάγκη από την αγάπη και την φροντίδα μας αλλά και ως ελκυστικοί τουριστικοί προορισμοί χρειάζονται σύγχρονες υποδομές όπου δεν υπάρχουν και σχεδιασμό στελέχωσης όπου καλό θα είναι η τοπική αυτοδιοίκηση να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο με εκχώρηση αρμοδιοτήτων και αντίστοιχων πόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου