Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Μήνυμα της Δημοτικής Συμβούλου Λοκρών Μαρίας Γεωργοπούλου για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Τις Άγιες αυτές  Ημέρες, εύχομαι εγκάρδια σε σας και τις οικογένειές σας Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και  Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.
 
Σε μια εποχή που τα πάντα αλλάζουν, εύχομαι η πνευματική  ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων να μας ευαισθητοποιήσει, ώστε να αισθανθούμε τα μηνύματα Αγάπης, Ειρήνης και Ελπίδας που πηγάζουν από τη Γέννηση του Θεανθρώπου. 
 
Ανοίγοντας την καρδιά μας στο φως Του, η ύπαρξή μας θα ξαναβρεί την χαμένη της αξία.  
 
Από αυτό το φως ας εμπνευστούμε και ας σκορπίσουμε την χαρά και την αγάπη στους γύρω μας, αποκαθιστώντας την αδικία που δημιουργείται από τους ανθρώπους, βοηθώντας πονεμένους ανθρώπους να ξεπεράσουν το πρόβλημά τους και γενικά αποκαθιστώντας τις κοινωνικές αδικίες και τα κοινωνικά προβλήματα.
 

Ο Καινούργιος Χρόνος ας γίνει η ευκαιρία να υπερβούμε τις δυσκολίες και τις δοκιμασίες της εποχής μας και η αφορμή να επαναπροσδιορίσουμε την ουσία και τις προτεραιότητες της ζωής  μας.

Γεωργοπούλου Μαρία
Δ/ντρια ΕΣΥ- Κ.Υ. Αταλάντης

Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Λοκρών

9 σχόλια:

  1. Δημαρχίνα το 2014 Μαρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μόνη που μπορεί να κερδίσει το Λιόλιο! (Το ξέρει και αυτός!). Θα την αφήσουν οι μικροπολιτικές σκοπιμότητες των ..γνωστών-άγνωστων:!!!

      Διαγραφή
  2. ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΤΟΠΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΕΠΕΙ: ΚΑΘΑΡΟΥΣ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ "ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ", ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΕΕΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ "ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ" (...ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ) ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ! ΤΕΤΟΙΟΥΣ "ΠΡΕΠΕΙ" ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ..ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΟΛΙΟ! ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ! ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ! ΘΑ ΜΑΥΡΙΣΤΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ, ΟΙ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ή ΑΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΟΣΑ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΥΡΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ 'ΜΠΗΚΑΝ" ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΥΡΙΣΤΟΥΝ;! ΟΙ ΛΟΚΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ!

      Διαγραφή
  4. ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ? ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ,ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΚΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΜΑΣ ΕΦΑΙΡΑΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ/ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ... ΑΛΛΟ ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΔ...

      ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ (ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΑΠ), ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ ΜΕΤΑΠΗΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΑΦΟΥ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ) ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΦΤΩΧΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ... ΑΠΟ ΤΟ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΣΤΟ "Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ" ΚΑΙ ΣΤΟ "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ"...

      ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ (ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΝ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ (2009 ΠΡΟ ΕΚΛΟΓΩΝ) ΚΛΗΘΗΚΕ ΤΟ 2012 ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ... ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ...

      ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΣ/ΠΑΣΟΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΓΡΑΦΕΣ ΑΥΤΟ ΑΝΩΝΥΜΑ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΩΣ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ???

      ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ... ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ...

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΜΙΛΑΝΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ; ΟΙ ΠΡΩΗΝ «ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ» ΤΟΥ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ; ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ (ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ) ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΓΑΠ ....ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΤΙΣΤΕΡΑ(!).... ΒΙΤΣΑ!!!!!!!
      ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΖΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ 2008 ΚΑΙ 2009 ΓΙΑ ΤΑ.... ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΤΩΝ ΒΑΡΩΝΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΑΥΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

      Διαγραφή
    3. ΟΧΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ..ΠΛΑΚΑ! ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΤΡΟΠΗ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ. ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΝΑ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΝ "ΠΛΗΣΙΟΝ" ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΙΣ .....ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου