Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Ευχαριστήριο μήνυμα του Γ.Σ. ΝΗΡΕΑΣ Λαμίας για την παρουσία των φιλάθλων στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό


Η Διοίκηση, οι αθλητές και οι προπονητές του Νηρέα Λαμίας, απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους που παρευρέθηκαν από κάθε γωνιά της Φθιώτιδας στην πισίνα του ΑΤΕΙ Λαμίας, για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό. 

Το βροντερό και μαζικό παρόν τους, καθώς και η έμπρακτη υποστήριξη τους ανέδειξαν για μία ακόμη φορά την ποιότητα της σχέσης με την οικογένεια του συλλόγου, αποδεικνύοντας ότι αυτή η σχέση έχει γαλουχηθεί σε στέρεες και υγιείς αξίες που υπηρετεί ο αθλητισμός.



Μπορεί το αήττητο του Νηρέα Λαμίας να έπαυσε, όμως παρά την ήττα η χθεσινή πανστρατιά ανέδειξε και ορισμένα κέρδη, με το μεγαλύτερο από αυτά να είναι η αταλάντευτη συμπόρευση του κόσμου και του συλλόγου σε αυτή την μαραθώνια διαδρομή του πρωταθλήματος της Α1. 

Βασιζόμενοι πάνω σε αυτό το δεδομένο, ανανεώνουμε το ραντεβού μας στον επόμενο εντός έδρας αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ (14/12), όπου και πάλι σας περιμένουμε όλους στο πλευρό μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου