Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Ευχές του Βουλευτή Φθιώτιδας Νίκου Σταυρογιάννη για τα Χριστούγεννα

Εύχομαι το φως της αγάπης και της ελπίδας που σκορπίζει το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου να μας αγκαλιάζει όλους χαρίζοντάς υγεία, πίστη και δύναμη ψυχής. 

Το δε αστέρι της Βηθλεέμ ας φωτίζει και ας οδηγεί από δω και πέρα τις καρδιές και τα βήματα όλων μας, ιδιαίτερα των ανθρώπων που με τις αποφάσεις τους επηρεάζουν την πορεία της ανθρωπότητας και τη ζωή των οικονομικά ασθενέστερων.

Ας είναι αυτά τα Χριστούγεννα - που συμπίπτουν με τη χειρότερη, την πιο μακροχρόνια και επώδυνη οικονομική, κοινωνική και ανθρωπιστική κρίση που γνώρισε η πατρίδα μας και η σκληρά χειμαζόμενη κοινωνία μας, σε καιρό ειρήνης - η αφορμή, με τις αποφάσεις και τις επιλογές μας, από δω και πέρα να κάνουμε την κοινωνία μας πιο δίκαιη, περισσότερο ανθρώπινη, αναλογιζόμενοι συγχρόνως και την προσωπική μας ευθύνη και δείχνοντας αλληλεγγύη και αγάπη προς τους συνανθρώπους μας και πρωτίστως προς αυτούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.
 
Καλά Χριστούγεννα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου