Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Διαφορετικό χρώμα από τις εκλογές για τα κομματικά της Ν.Δ.

Εξόχως αποκαλυπτικά όσα μας καταθέτει με μορφή απάντησης η γιατρός και πρόεδρος της δημοτικής οργάνωσης Λοκρών, Μαρία Γεωργοπούλου γι’ αυτές καθ’ αυτές τις εξελίξεις μέσα στη Ν.Δ. Αυτή η απάντηση μου δημιουργεί την αίσθηση ότι η γιατρίνα μάλλον βλέπει αγγέλους μέσα στους κομματικούς σχηματισμούς. 

Και γιατί το λέω αυτό; Επέμενε σε κάτι ιδανικό, όταν μέσα σε εκλογικές διαδικασίες κομμάτων κυκλοφορεί μόνο μία φράση: “Μπάζωνε και σιώπα”. 
Ισως παίρνει παράδειγμα για τις κάλπες που στήθηκαν στην περιοχή της και θεωρεί ίσως ότι έτσι θα’πρεπε να’χει γίνει συνολικά. Τέλος πάντων. 

Μου γράφει λοιπόν ότι η ίδια δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα και “προς αποκατάσταση της αλήθειας θα ήθελα να διευκρινίσω ότι η αίτηση μου ήταν εμπρόθεσμη με την αρχική προθεσμία, όπως ακριβώς και του κ. Μπλούνα. 
Ο κ. Μπλούνας υπέβαλλε ένσταση ισχυριζόμενος ότι ως Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Λοκρών δεν μπορούσα να είμαι υποψήφια. Η ενσταση ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. 
Η απόσυρση της υποψηφιότητας μου έγινε ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ με ενημέρωση της κ. Μπρόφα τηλεφωνικά αλλά και με FAX στις 22/11. Ο λόγος ήταν ότι απορρίφθηκε το αίτημά μου από την Οργανωτική Επιτροπή να υπάρξουν κάλπες και στους άλλους δήμους πλην της Λαμίας. 
Το ίδιο αίτημα έθεσα και για την εκλογή Προέδρου της ΝΟΔΕ που απορρίφθηκε επίσης.
Το περίεργο λοιπόν δεν είναι η παράταση υποψηφιοτήτων, αλλά ο "αποκλεισμός" εξαρχής της περιφέρειας του νομού από τις διαδικασίες. Στη διάθεσή σας και το fax αλλά και η απόδειξη αποστολής του”.

Τι προκύπτει τώρα απ’ όλα αυτά; Σαφέστατα ότι παίρνει αποστάσεις απ’ όλο αυτό το σκηνικό το οποίο κορυφαία αποτύπωση έχει και μόνο το γεγονός ότι η οργανωτική επιτροπή δεν ανακοίνωσε αποτελέσματα. Παίρνει αποστάσεις από μία μεθοδολογία σύνηθες φαινόμενο στους κομματικούς σχηματισμούς. 

Το αίτημά της για κάλπες σε όλους τους Δήμους δεν απερρίφθη μόνο αλλά ουσιαστικά χρωμάτισε αυτή η απόρριψη και την διαδικασία. 

Δεν ξέρω τι θα προκύψει στο μέλλον αλλά εκείνο που βλέπω είναι ότι ιδιαίτερα σε θέματα έκφρασης της βάσης θα υπάρχουν πολλές ταχύτητες, ακόμα και μέσα στη Νομαρχιακή της Ν.Δ. Και βλέπω επίσης ότι η γιατρίνα δεν πρόκειται να βάλει “την ουρά στα σκέλια”.
 
Γ.Π.
"ΗΜΕΡΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου