Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΕΛΜΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Το Υπ. Παιδείας, μετά την ψήφιση του νομοθετικού πλαισίου για την αξιολόγηση, αξιοποιώντας και τα κονδύλια του ΕΣΠΑ, προχωρά στην υλοποίηση της αξιολόγησης εκπαιδευτικών και σχολείων. Πρώτο μέτρο υλοποίησης της αξιολόγησης, τα σεμινάρια για την Αυτοαξιολόγηση που διοργανώνει η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης υλοποιώντας την κυβερνητική πολιτική.

Ο σκοπός της αυτοαξιολόγησης είναι αφενός η αθώωση της εκπαιδευτικής πολιτικής αφετέρου να στοχοποιήσει εκπαιδευτικούς και εκπαιδευόμενους ως υπεύθυνους για την λειτουργία του σχολείου.
  
Ο κλάδος μας μέσα από Γ.Σ. και συνέδριά έχει αποφασίσει να πάρει όλα εκείνα τα μέτρα για την ακύρωση στην πράξη της υλοποίησης της αξιολόγησης εκπαιδευτικών και σχολείων. Στόχος της παρέμβασής πρέπει να είναι η ενημέρωση των σχολικών συμβούλων και των διευθυντών για το ρόλο και το μηχανισμό της αξιολόγησης και να μην υλοποιηθούν τα σεμινάρια.
  
Στο πλαίσιο αυτό το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ καλεί τους εκπαιδευτικούς  να συμμετέχουν σε παρέμβαση κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων των σχολικών συμβούλων για την αξιολόγηση. Τα σεμινάρια αυτά θα γίνουν  την Δευτέρα  9/12/2013 και ώρα 09:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμίας στην οδό Λεωνίδου.
  
Για τη μαζική συμμετοχή των συναδέλφων  το ΔΣ της ΕΛΜΕ προκηρύσσει 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας (από 8 π.μ. έως 11 π.μ.) την Δευτέρα  9/12/2013.

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ Φθιώτιδας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Θύμιος Παλέτσος                                      Γιάννης Αλιμήσης     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου