Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ Ο ΛΑΟΣ!

Η πολιτική αναλγησία είναι και ανεπίτρεπτη αλλά έχει και τα όρια της δηλώνει στο δελτίο του FM-1 ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Νικόλαος αναφερόμενος στην εμμονή της κυβέρνησης να  διατηρεί υψηλό τον φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης και εξ αιτίας αυτού του μέτρου  να  υποφέρουν ακόμη και να πεθαίνουν άνθρωποι είτε από το κρύο είτε από την χρήση επικίνδυνων αυτοσχέδιων θερμαντικών μέσων όπως τα  μαγκάλια.
 
Η αρωγή της εκκλησίας είναι  δεδομένη  πάντα στα πλαίσια των δυνατοτήτων της  και στις κρύες ήμερες του χειμώνα μπορούν οι  πολίτες να  περνούν κάποιες ώρες της ημέρας σε αρκετούς ιερούς ναούς, δηλώνει ο κ.Νικόλαος, αλλά γιατί να φτάσουμε έως εδώ;
 
Η εκκλησία που  συντηρεί και οίκους αρωγής και φιλοξενίας ηλικιωμένων και κατάκοιτων προσπαθεί να ανταποκριθεί στις  πάμπολλες πλέον ανάγκες του χειμαζόμενου λαού, συλλέγει για παράδειγμα ενδύματα και μάλιστα η ανταπόκριση του κόσμου η΄ταν  συγκινητική  εως του σημείου να παρακαλέσουμε να μην μας φέρουν αλλά ρούχα.
 
Κυρίως ανάγκες υπάρχουν σε τρόφιμα τα οποία η εκκλησία μας διανέμει στους έχοντες ανάγκη συμπολίτες μας εκ παραλλήλου με την  λειτουργία των συσσιτίων για τους απόρους και  ανήμπορους να αυτοσυντηρηθούν, όμως  προσθέτει η δυστυχία,  ή ανέχεια και  η ένδεια έχουν ξεπεράσει τα όρια  της αντοχής  του λαού, πού θα πάει αυτό;
 
Δεν μπορεί το  κράτος στο όνομα επιλογών ή επιταγών της τρόϊκας ή του ΔΝΤ και άλλων διευθυντηρίων να κάνει αβίωτη την ζωή των φτωχών Ελλήνων.
 
Ας έχουν υπόψη τους  καταλήγει οι κυβερνώντες, ότι  ο λαός μας  έχει  μεν μεγάλα αποθέματα αντοχής αλλά όταν  ξεπεράσει στα όρια του  θα εξεγερθεί και  τότε κανείς δεν μπορεί να προβλέψει  ως που θα φτάσει η κοινωνική αυτή έκρηξη.

lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου