Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικη Μουσικοφιλολογική Συναυλία της Χορωδίας Αρκίτσας - Προσφορά στο Γηροκομείο Ι.Μ.Φθιώτιδος



Στις 21 Δεκεμβρίου η ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΡΚΙΤΣΑΣ θα δώσει για πέμπτο συνεχή χρόνο την καθιερωμένη πλέον μουσικοφιλολογική της συναυλία στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ στην Αρκίτσα στις 6.30 το απόγευμα ακούσουμε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από όλο τον κόσμο των Σούμπερτ, Χαίντελ, Μπετόβεν, negro spiritual, εναρμονισμένους ψαλμούς της Βυζαντινής μας λειτουργίας.  
Θα απαγγελθούν ποιήματα αναφερόμενα στη μεγάλη ημέρα των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ. Θα ακουστούν τα κάλαντα από τη χορωδία των μεγάλων μαζί με την παιδική χορωδία Αρκίτσας. Στο πιάνο η κ.Σολίν Μπαρντέ Στεργίου. Διευθύνει ο Γιάννης Κολαξής.


ΣΤΙΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 στις 10:30 η ώρα το πρωϊ, η χορωδία ΑΡΚΙΤΣΑΣ θα μεταβεί στο γηροκομείο της ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΛΑΜΙΑΣ στη περιοχή της ΣΤΥΛΙΔΑΣ να ψάλλει τα κάλαντα στους τροφίμους του Γηροκομείου να τους ευχηθούν καλές γιορτές να τους τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και να τους προσφέρουν προσωπικά δώρα, και διάφορα τρόφιμα για την ενίσχυση του Γηροκομείου.
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου