Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Σε επέμβαση υπεβλήθη ο Θ.Χειμάρας

Σε επιτυχημένη εγχείρηση συνδεσμοπλαστικής πρόσθιου χιαστού, έσω μηνίσκου και τρυπανισμών στο μηριαίο οστό,  στο γόνατο του δεξιού του ποδιού, υποβλήθηκε την Πέμπτη 28 Νοε 2013 ο Θοδωρής Χειμάρας.
Ο πρ. βουλευτής Φθιώτιδας, των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, εισήχθη στο 424 Γενικό  Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, το πρωί της Πέμπτης στις 07:30. 
Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από ομάδα στρατιωτικών ιατρών, αποτελούμενη από τον Γενικό Αρχίατρο Γκούβα Γεώργιο, τον Αρχίατρο Χριστοδούλου Παύλο, τον Υπίατρο Μαρκόπουλο Γεώργιο, τον Αρχίατρο Παππά Περικλή, τον Αρχίατρο Χατζόπουλο Εμμανουήλ και τον Λοχαγό Ιατρό Χοτουμανίδη Χρήστο,   στις 09:00 της ίδιας ημέρας.
Το μόσχευμα που του τοποθετήθηκε ‘ήταν από τον ίδιο, καθόσον του πήραν τένοντα από το ίδιο πόδι, το παρασκεύασαν και το τοποθέτησαν πάλι ως πρόσθιο χιαστό.
Ο Αναπληρωτής Τομεάρχης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Ανάπτυξης Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων των ΑΝ.ΕΛ. εξήλθε του νοσοκομείου την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου.

Σε 14 ημέρες θα του αφαιρεθούν τα ράμματα, ενώ έχει ήδη αρχίσει πρόγραμμα αποκατάστασης με φυσιοθεραπείες.
Εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε περαστικά.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου