Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Ο Νίκος Σταυρογιάννης για διόδια και Ε-65: Γιορτινό δώρο 8 δις στα μεγάλα συμφέροντα. Αλήθεια γιατί κάποιοι πανηγυρίζουν;

Τα παράνομα διόδια της Αγίας Τριάδας δεν καταργούνται. Ο παράδρομος δεν γίνεται. Θα πληρώνουμε και διόδια και κατασκευή του Ε-65 από τη τσέπη μας....Αλήθεια γιατί κάποιοι πανηγυρίζουν;


Την ώρα που οι πολίτες δοκιμάζονται σκληρά, η κυβέρνηση επέβαλλε και δυστυχώς η Βουλή με την ψήφο της πλειοψηφίας επικύρωσε το "γιορτινό δώρο", που θα αγγίξει τα 8 δις, προς τους μεγαλοεργολάβους και καναλάρχες. 


Για την Φθιώτιδα και την περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας επετεύχθη το αδιανόητο. Και με χρήματα του Δημοσίου να κατασκευαστούν τα αναβαλλόμενα τμήματα του Ε-65 στο μέλλον, και τα διόδια της Αγίας Τριάδας να συνεχίσουν να λειτουργούν και να εισπράττουν τα διόδια αποκλειστικά οι παραχωρησιούχοι και οι Τράπεζες χωρίς το δημόσιο να εισπράττει όπως προέβλεπε η προηγούμενη σύμβαση παραχώρησης. 

Καμιά λύση, άμεση και ουσιαστική πέραν των ευχολογίων για την κατασκευή του εναλλακτικού παράπλευρου οδικού δικτύου που θα έλυνε τουλάχιστον τα προβλήματα μετακίνησης των μόνιμων κατοίκων της Φθιώτιδας.
Ούτε λέξη για την τοποθέτηση και τέταρτου μετωπικού σταθμού διοδίων έξω από την πόλη της Λαμίας στο δρόμο προς τη Στυλίδα και των παράπλευρων διοδίων. 

Όλα υπέρ των μεγάλων συμφερόντων σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος και των πολιτών – χρηστών. Διπλό χαράτσι στη Φθιώτιδα, δώρο γιορτινό στη διαπλοκή, στους «εθνικούς μας εργολάβους». 

Το μόνο παρήγορο είναι ότι για πρώτη φορά η συγκυβέρνηση ψηφίζει νόμοσχέδιο με 148 θετικές ψήφους, και απουσίες με νόημα από κυβερνητικούς βουλευτές. Οι απουσίες δυστυχώς όμως αντιπολιτευόμενων βουλευτών διευκόλυναν την ψήφιση του χριστουγεννιάτικου δώρου στους μεγαλοεργολάβους. 

Όσοι λοιπόν θριαμβολογούν για όλα τα παραπάνω, που ψήφισαν χθες στη βουλή σε βάρος του ελληνικού λαού και των πολιτών της Φθιώτιδας, ή δεν κατάλαβαν τι ψήφισαν ή ακόμα χειρότερα κατάλαβαν και πανηγυρίζουν για να καλύψουν τις πολιτικές τους ευθύνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου