Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Δημοσκόπηση Pulse: Περίπου στα ίδια ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, σοκάρει η αντοχή της Χρυσής Αυγής



Σε δημοσκόπηση της Pulse RC για λογαριασμό της εφημερίδας «Το Ποντίκι», ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα έναντι της Νέας Δημοκρατίας.

Εντυπωσιακή είναι και η αντοχή της Χρυσής Αυγής η οποία μάλιστα και κερδίζει 1 μονάδα σε σχέση με τη μέτρηση της 16ης Οκτωβρίου, παρά ότι η ηγεσία της βρίσκεται εδώ και καιρό πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

 Να και τα αποτελέσματα με αναγωγή:





Με ενδιαφέρον βλέπω επίσης και το 8,5% που λαμβάνει το «άλλο κόμμα», καθώς στον δρόμο για Ευρωεκλογές δεν αποκλείεται να δούμε κάποια έκπληξη από αυτό το ποσοστό.

2 σχόλια:

  1. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΔΙΨΗΦΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ...ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ... ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΟΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου