Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας: Συμμετοχή στο Καραβάνι αλληλεγγύης και ενημέρωσης

Συμμετοχή στο Καραβάνι αλληλεγγύης και ενημέρωσης κατά της εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική. Συμπαράσταση στους κατοίκους της που αγωνίζονται για το περιβάλλον και τη δημοκρατία.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Της Ν.Ε. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φθιώτιδας


Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα στην Πλατεία Πάρκου θα  έχουμε την τιμή και τη χαρά να υποδεχτούμε  στην πόλη μας ευρεία αντιπροσωπεία των κατοίκων της Χαλκιδικής που χρόνια τώρα κάνουν ένα μεγαλειώδη αγώνα εναντίον της εξόρυξης χρυσού στης περιοχή τους, μιας δραστηριότητας που θα σημάνει το τέλος της ήπιας αναπτυξιακής διαδικασίας στον τόπο τους. Ο αγώνας τους δεν είναι μόνο αγώνας για την προστασία  του περιβάλλοντος αλλά και για την υπεράσπιση του κοινωνικού δημόσιου πλούτου, ένας αγώνας για δημοκρατία και αξιοπρέπεια, για τη διεκδίκηση της περιοχής που τους ανήκει.                           

Ο αγώνας τους συναντιέται με άλλα μέτωπα αγώνα που αναπτύσσονται στην ελληνική κοινωνία για την υπεράσπιση εργασιακών, πολιτικών και κοινωνικών δικαιωμάτων. Η αντίστασή τους στα καταστροφικά σχέδια των εταιριών, τους έχει φέρει αντιμέτωπους με άγρια κρατική καταστολή, αστυνομική βία, διώξεις, φυλακίσεις, συκοφάντηση, φίμωση, ποινικοποίηση. Κι όμως συνεχίζουν να διεκδικούν δυναμικά « το δικαίωμα στη ζωή και στο όνειρο ».
  
Σ’ αυτές τις οριακές στιγμές για τον αγώνα τους , καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να υποδεχτούν μαζί μας την αντιπροσωπεία των κατοίκων της Χαλκιδικής και να εκφράσουμε όλοι μαζί την αλληλεγγύη μας, τη συμπαράσταση και τη στήριξή μας στον αγώνα τους.

1 σχόλιο:

  1. Θα ειμαστε εκει... μπραβο για την επιμονη τους στα δικαια αιτηματα τους και το δικαιο αγωνα τους!...η αλληλεγγυη μας ειναι δεδομενη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου