Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Ευχαριστήριο μήνυμα Μαίρης Γεωργοπούλου

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω και δημόσια τις Νεοδημοκράτισσες και τους Νεοδημοκράτες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, δίνοντας μου την εντολή να γίνω η φωνή τους προς την κεντρική διοίκηση της ΝΔ.

Να είστε σίγουροι ότι αυτή η φωνή θα είναι, όπως πάντα μέχρι τώρα, τόσο δυνατή και ασυμβίβαστη, που θα «ακουστεί» ακόμα  και πίσω  από τις όποιες κλειστές πόρτες Γραφείων, όπου αυτές υπάρξουν!

Τα μέλη της ΝΔ του Δήμου Λοκρών με τη συμμετοχή τους  στην εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη Προέδρου και μελών της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ στο Δήμο Λοκρών, τη μεγαλύτερη στο νομό μας παρά τους δύσκολους οικονομικά καιρούς που ζούμε, έδειξε ότι πιστά στα δημοκρατικά ιδεώδη θέλουν να αποφασίζουν ΑΥΤΑ για τους ανθρώπους που τους εκπροσωπούν. Μου δίνουν έτσι κουράγιο και δύναμη για να ανταποκριθώ στο δύσκολο αυτό έργο που αναλαμβάνω.

Με διαφάνεια και ακολουθώντας πιστά τις διαδικασίες για τις εσωκομματικές εκλογές, όπως ορίστηκαν από τη ΝΔ, έγινε ένας αγώνας μεταξύ τριών υποψηφίων που ανέδειξε νικητή τελικά τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 
Αυτό άλλωστε αρμόζει σε μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη όπως η ΝΔ.
Αλλά, ανέδειξε και την επιθυμία αυτοί που τους εκπροσωπούν να ορίζονται μέσα από τέτοιες διαδικασίες και όχι να «διορίζονται» από Κέντρα Αποφάσεων που βρίσκονται μακριά από το Δήμο μας και τα προβλήματά του.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  και πάλι που με αναδείξατε νικήτρια σ’ αυτή την εκλογική «μάχη» και υπόσχομαι να εργαστώ μαζί με όλα τα μέλη της Τοπικής Επιτροπής, αλλά και με όσους από εσάς θελήσουν να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο, ακούγοντας με προσοχή κάθε καλοπροαίρετη κριτική σας, για να βάλλουμε όλοι μαζί ένα λιθαράκι στην καλύτερη λειτουργία όχι μόνο της Τοπικής Οργάνωσης, αλλά και της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ της ΝΔ.

                                                                      ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

                                                              ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΛΟΚΡΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου