Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Ράμπο και ΕΔΕ στο νοσοκομείο Λαμίας λίγο πριν... αφήσει την καρέκλα ο Π.Κουτσοπίνης

Έφτασαν τελικά στο νοσοκομείο Λαμίας οι επιθεωρητές του υπουργείου υγείας μετά τις απανωτές καταγγελίες του Παναγιώτη Κουτσοπίνη. Ο απερχόμενος διοικητής έφτασε μέχρι το μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να πετύχει τον έλεγχο των οικονομικών του νοσοκομείου για την τελευταία 7ετία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο κ.Κουτσοπίνης έχει εντοπίσει 60 ύποπτους φακέλους που αφορούν στην προμήθεια υγειονομικού υλικού και φαρμάκων. Ο διοικητής παρατήρησε ότι τα ποσά το 2009 για την προμήθεια υγειονομικού υλικού ξεπερνούσαν τα 8 εκ. ευρώ για να πέσουν το 2012 στα 2 εκ ευρώ.

Οι εργαζόμενοι αποδίδουν την οικονομία στην έλλειψη υλικών και καταγγέλλουν πως ο κ.Κουτσοπίνης αγόρασε μόνο κονκάρδες, κάδους και τηλέφωνα ενδοσυνεννόησης.

Οι ράμπο του υπουργείου ξεκαθάρισαν στον διοικητή πως δεν υπάρχει ο χρόνος για να ελέγχθούν τόσες υποθέσεις και του ζήτησαν να επιλέξει τους 3 με 4 πιο σοβαρούς φακέλους.

«Δεν ήθελε να φύγει και εκβίαζε τους πάντες» λέει στο Star εργαζόμενος του νοσοκομείου. «Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έψαχναν διοικητή και ο Κουτσοπίνης βομβάρδιζε το υπουργείο με έγγραφα, με δήθεν αποκαλύψεις, προκειμένου να πετύχει να παραμείνει.»

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της σοβαρότητας των καταγγελιών του κ.Κουτσοπίνη είναι η υπόθεση του παλιού κυλικείου του νοσοκομείου το οποίο γκρεμίστηκε για να χτιστεί η είσοδος του ιδρύματος.
 
Για εκείνο το κυλικείο έγιναν δεκάδες δικαστήρια πριν σταματήσει η λειτουργία του. Με την παρέμβαση του τότε υφυπουργού Υγείας Θανάση Γιαννόπουλου είχαν επιταχυνθεί κάποιες διαδικασίες προκειμένου να ολοκληρωθεί η κατασκευή της εισόδου. Άγνωστο γιατί ο κ.Κουτσοπίνης επαναφέρει αυτήν την υπόθεση και ζητά από τους ράμπο επανέλεγχο.

 


30 ΕΔΕ την τελευταία εβδομάδα

Οι εργαζόμενοι μετρούν τις ημέρες για την αποχώρηση του Παναγιώτη Κουτσοπίνη από το νοσοκομείο και αναμένουν τον νέο διοικητή Τάσο Σεπετή.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του συλλόγου Δέσποινα Γυπαράκη οι ΕΔΕ ξεπερνούν τις 50.Οι 30 από αυτές ζητήθηκαν την τελευταία εβδομάδα με αποτέλεσμα το μισό προσωπικό να ελέγχει και να ζητά στοιχεία για τους υπόλοιπους. Για τον λόγο αυτό ο σύλλογος των εργαζομένων τύπωσε και αφίσα προκειμένου να καυτηριάσει τον τρόπο που επέλεξε ο κ.Κουτσοπίνης να τους αποχαιρετήσει.
 

3 σχόλια:

  1. ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΜΑ@@ΚΑ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΣΑΛΩΝΙΩΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ, ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΩΡΑ, ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ "ΚΑΡΦΩΝΕΙ" ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ... ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ "ΞΟΥ"??? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μ..Λ..ΚΑΣ ΠΟΥ ΛΕΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ!... 1 ΧΡΟΝΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ,ΟΙ ΔΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ ΄13 ,ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ,ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΔΙΑΛΕΞΕ 3-4 ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΑ ΜΑΣ ... ΟΙ ΔΕ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ...ΚΑΙ 1 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ: "Δεν ήθελε να φύγει και εκβίαζε τους πάντες» λέει στο Star εργαζόμενος του νοσοκομείου. «Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έψαχναν διοικητή και ο Κουτσοπίνης βομβάρδιζε το υπουργείο με έγγραφα, με δήθεν αποκαλύψεις, προκειμένου να πετύχει να παραμείνει.» ...ΚΑΙ ΣΥ ΦΙΛΤΑΤΕ ΣΤΗΡΙΧΤΙΚΕΣ Σ ΑΥΤΟ ...για πικροχολα σχολια που ειναι τελικα λασπη!!! ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΑΝ και να κατηγορησουμε τον κατηγορουντα για το παρτυ κυκλωματων στο νοσοκομειο ΛΑΜΙΑΣ και να μη μας νοιαζει...που κλεβαν! ΑΠΛΩΣ οταν εισαι πραγματικα υπερ του δικαιου και σωστου ,εισαι στριφνος διοικητης,αριστερος των σαλονιων,καρεκλοκενταυρος και ας εχεις την δικη σου κλινικη σαν γιατρος.

      Διαγραφή
    2. καλα δεν σου βρισαν και τη μανα...μια κριτικη εκανε ο ανθρωπος οτι παρολο που ειναι 1 χρονο δεν εκανε καποια σοβαρη κινηση να ελεγχουν αυτα που τωρα καλει να ελεγχουν. Όσο για τις καταγγελίες των εργαζόμενων όποιος εχει παει στο Νοσοκομειο και στα ΚΥ θα τα επιβεβαιωσει και θα πει και περισσοτερα. Και ναι εχουν δικιο που ηταν τοσο καιρο ο Διοικητης να αντιδρασει προς την κυβερνηση για να καλυφθουν τα προβλήματα;

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου