Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

N.E. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΚΚΕ: Ιστορικός περίπατος της ΚΝΕ στη Λαμία

Ιστορικό περίπατο θα πραγματοποιήσει η Ν.Ο. Φθιώτιδας της ΚΝΕ, την Κυριακή 27 Οκτώβρη στις 11.00 το πρωί, ενταγμένο στις δραστηριότητες του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, ώστε οι νεότεροι να γνωρίσουν την ιστορία του κομμουνιστικού και του λαϊκού κινήματος του τόπου τους. 

Θα αποτίσουν φόρο τιμής στο Γραμματέα Στερεάς Ελλάδας της ΕΠΟΝ Νείλο Μαστραντώνη (Κλέαρχος) που σκοτώθηκε σε μπλόκο από τα ιταλικά στρατεύματα κατοχής στη διασταύρωση των οδών Διάκου και Έσλιν στη Λαμία. 

Θα κατατεθούν λουλούδια στη μνήμη του στο σημείο όπου βρίσκεται εντοιχισμένη αναμνηστική πλάκα-αφιέρωμα της ΚΝΕ και θα γίνει αναφορά στο βιογραφικό του ΕΠΟΝίτη αγωνιστή. 

Θα ακολουθήσει ενημερωτική συζήτηση στην αίθουσα συγκεντρώσεων της Τ.Ε. Φθιώτιδας με θέμα την 28η Οκτωβρίου, την Κατοχή και την Αντίσταση του ελληνικού λαού ενάντια στο φασισμό- ναζισμό, καθώς και για την αντιμετώπιση της σύγχρονης έκφρασης τους, την εγκληματική Χρυσή Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου