Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Απάντηση σε έναν "φίλο" Αναγνώστη...


Λάβαμε ένα μήνυμα (το δεύτερο) από έναν "ανώνυμο φίλο αναγνώστη" μας, ο οποίος έχει θιχτεί από τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων... 

...και στο οποίο βεβαίως δεν μπορούμε να μην απαντήσουμε. 

Το δημοσιεύουμε εδώ ώστε να του απαντήσουμε αναλόγως:

Το μήνυμα έχει ως εξής: 

Φοβού τις……εντυπώσεις του Ανεξάρτητου Lokris news  [1]

Οι πολιτικές κραυγές του,οι μικροκομματικοί υπολογισμοί του,οι ξεπερασμένες εμμονές του,το μόνο που κάνουν είναι να θολώνουν το λοκρικο τοπίο, να ξυπνούν λάθος αντανακλαστικά. [2] 



Και πάμε στο θέμα από τα ονόματα της δημοσκόπησης ποιος έχει δηλώσει επίσημα ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος! [3] 

Πως κρίνετε εσείς ότι θα είναι ο Τσερτος και όχι ο Μπονοβας η Γεωργακοπουλου και όχι ο Πασσας ο Αλεξιου και όχι ο Γριτζαπης κ.ο.κ 

Που είναι οι νέοι που χρειάζεται η Αυτοδιοίκηση

Άφθαρτα πρόσωπα που να γνωρίζουν ,να μπορούν και να θέλουν να αναλάβουν το φορτίο του αιρετού. [4]

Το ζητούμενο είναι ο λοκρικος λαος να βάλει τη σφραγίδα του και εσείς δεν τον αφήνετε. 

Να βάλετε κουτί με προτεινόμενο όνομα και να μπαίνει και αυτό στην λίστα και όχι επιλογή άλλο,να δούμε ο Λοκρικος λαος πραγματικά τι θέλει.
Επιτέλους ξεχάστε να μας προτείνετε Αλφαβητάρι της πρώτης Δημοτικού. [5] 


Η Απάντηση μας:
[1] «Φοβού τις……εντυπώσεις του Ανεξάρτητου Lokris news».
Θέτετε θέμα δήθεν "ανεξαρτησίας" της σελίδας τώρα προφανώς επειδή κάτι δεν σας αρέσει. Προφανώς τα μέχρι τώρα αποτελέσματα στις δημοσκοπήσεις. Δικό σας θέμα. Στις προηγούμενες δημοσκοπήσεις πάντως (με τα ίδια ονόματα) ΔΕΝ θιχτήκατε διόλου.  Προφανώς τα αποτελέσματα τότε (προ 6μηνών) δεν σας ενοχλούσαν.
Η σελίδα είναι -και θα παραμείνει- ανεξάρτητη καθώς ΔΕΝ χρωστάει σε κανέναν απολύτως τίποτα. "Παλαμάκια" λοιπόν ΔΕΝ οφείλουμε σε κανέναν. Ούτε εκπροσωπούμε κανέναν.  
Παρά τις συνεχείς προσπάθειες, τρία και πλέον χρόνια, κάποιων συναδέλφων σας (και δικές σας), με ποταπές συκοφαντίες, με άμεσες απειλές, με έμμεσους εκβιασμούς, με διάφορες προσφορές ανταλλαγμάτων, με στόχο να μας "επιβληθούν αφεντικά" ή έστω να πλήξουν τη σελίδα, αυτή παραμένει ανεξάρτητη. Επειδή δεν "πέρασαν" εδώ  οι παράλογες απαιτήσεις σας να "κόβουμε" κείμενα άλλων δημοτικών συμβούλων για να μην προβάλλονται οι ίδιοι μέσα από τη σελίδα. Επειδή δεν "πέρασαν" εδώ οι πρωτοφανείς απαιτήσεις σας για "κόψιμο" των σχολιων των αναγνωστών μας.  Επειδή δεν "πέρασαν" εδώ οι επιτακτικές απαιτήσεις σας για αφαίρεση στο εξής όλων των δημοσκοπήσεων.
Εδώ όμως δεν υπάρχουν ούτε Αφεντικά, ούτε Εκδότες, ούτε Αρχισυντάκτες και ούτε θα υπάρξουν ποτέ. Υπάρχουν μόνο τρεις διαχειριστές προερχόμενοι από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και με διαφορετικά "πιστεύω" και "αντιλήψεις". ΕΔΩ ΔΕΝ "ΚΟΒΟΥΜΕ" ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. Το αποδεικνύουμε καθημερινά αυτό άλλωστε. Εδώ λογοκρισία ΔΕΝ γίνεται. Ο κάθε πολίτης ή πολιτικός (όπως εσείς) μπορεί να γράψει ή να στείλει προς ανάρτηση ότι κείμενο θέλει. Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν κείμενα κάποιου πολιτικού οφείλεται στο ότι δεν μας έχει στείλει ποτέ κανένα κείμενο. (Ίσως γιατί δεν κάτι να πει. Ίσως γιατί δεν ξέρει να γράφει). Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν σχόλια υποστήριξης σε κάποιον πολιτικό οφείλεται στο ότι κανένας δεν βρεθεί να γράψει κάτι γι'αυτόν. ΕΔΩ πάντως ΔΕΝ "κόβουμε" τίποτα και κανέναν.
  
[2] «
Οι πολιτικές κραυγές του, οι μικροκομματικοί υπολογισμοί του,οι ξεπερασμένες εμμονές του,το μόνο που κάνουν είναι να θολώνουν το λοκρικο τοπίο, να ξυπνούν λάθος αντανακλαστικά.»
Προφανώς μπερδεύετε τη σελίδα με το Δημοτικό Συμβούλιο (όπου είστε μέλος) στο οποίο περισσεύουν και οι πολιτικές κραυγές, και οι μικροκομματικοί υπολογισμοί και κυρίως οι ξεπερασμένες εμμονές του παρελθόντος, και σε ΑΥΤΟ το Δημοτικό Συμβούλιο είναι που κάποιοι 
θολώνουν το Λοκρικό τοπίο και ξυπνούν λάθος αντανακλαστικά.
 

Απόδειξη: Τα τελευταία εξευτελιστικά για τον τόπο μας γεγονότα. (Ξέρετε εσείς).

[3] «
Και πάμε στο θέμα από τα ονόματα της δημοσκόπησης ποιος έχει δηλώσει επίσημα ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος!»
 
Στην ερώτηση της δημοσκόπησης διευκρινίζουμε ξεκάθαρα ότι συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα όλων όσων μας  έχουν εκδηλώσει την επιθυμία ή δεν έχουν απορρίψει την πιθανότητα, να είναι υποψήφιοι Δήμαρχοι.  ΟΛΟΙ όσοι συμπεριλαμβάνονται στη δημοσκόπηση πραγματικά έχουν εκδηλώσει την επιθυμία ή δεν έχουν απορρίψει την πιθανότητα.
Αν στο μέλλον εμφανιστούν και νέοι υποψήφιοι θα προστεθούν και τα ονόματα αυτών σε νέα δημοσκόπηση. 

[4] «
Πως κρίνετε εσείς ότι θα είναι ο Τσερτος και όχι ο Μπονοβας η Γεωργακοπουλου και όχι ο Πασσας ο Αλεξιου και όχι ο Γριτζαπης κ.ο.κ Που είναι οι νέοι που χρειάζεται η Αυτοδιοίκηση»
 
Άφθαρτα πρόσωπα που να γνωρίζουν, να μπορούν και να θέλουν να αναλάβουν το φορτίο του αιρετού.
Και που το ξέρετε εσείς ότι αυτοί που αναφέρετε (και άλλοι που δεν αναφέρετε) πως δεν έχουν ήδη ΕΡΩΤΗΘΕΙ; Ή γιατί δεν μας δηλώνουν την υποψηφιότητα τους ή την επιθυμία τους, αυτοί που γράφετε στο μήνυμά σας ή που έχετε στο μυαλό σας; Πάντως μέχρι στιγμής εδώ κανείς δεν μας παραπονέθηκε. Αν και το e-mail μας (lokrisnews@ymail.com) το γνωρίζουν OΛOI. Οπότε όποιος νέος πιθανός υποψήφιος θέλει είτε να προστεθεί το όνομά του στη δημοσκόπηση δεν  έχει απλά παρά να μας δηλώσει (επώνυμα, ο ίδιος) την πιθανότητα του να είναι υποψήφιος. Το ίδιο ισχύει και για κάποιον που δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα να είναι υποψήφιος, δεν  έχει παρά να μας το δηλώσει αυτό και το όνομά του θα αφαιρεθεί άμεσα από τη δημοσκόπηση. 
Νέοι; Ποιοι νέοι; Άφησαν κανέναν νέο τα κόμματά σας να προχωρήσει; να αναδειχτεί;  Όταν τα κόμματά σας τα κατάφεραν έτσι ώστε οι περισσότεροι αξιόλογοι νέοι μας επιστήμονες να αναζητούν την τύχη τους αλλού; Μας δουλεύετε;  Εμείς θα βρούμε αυτούς ΕΣΕΙΣ έχετε εκδιώξει από τον τόπο και τους έχετε αποβάλλει από τα "κοινά"; Είστε σοβαροί; 
Κι αν δεν είναι έτσι γιατί -ως πολιτικός που είσαι- δεν έστειλες επωνύμως το μήνυμα σου; Να θέσεις το ζήτημα ανοιχτά αφού ΕΣΥ δεν έχεις καμία ευθύνη για όλα αυτά; Γιατί;   

[5] «
Το ζητούμενο είναι ο λοκρικος λαος να βάλει τη σφραγίδα του και εσείς δεν τον αφήνετε. 
Ν
α βάλετε κουτί με προτεινόμενο όνομα και να μπαίνει και αυτό στην λίστα και όχι επιλογή άλλο,να δούμε ο Λοκρικος λαος πραγματικά τι θέλει. 
Επιτέλους ξεχάστε να μας προτείνετε Αλφαβητάρι της πρώτης Δημοτικού.»
 
Οι δυνάμει υποψήφιοι -το γνωρίζετε πολύ καλά-  δηλώνουν, ανακοινώνουν μόνο οι ίδιοι την υποψηφιότητα τους ή τουλάχιστον απλά την επιθυμία τους. Μέχρι σήμερα έτσι γίνεται. Αλίμονο αν ο καθένας μπορούσε αυθαίρετα να θέσει το όνομα κάποιου άλλου σε οποιαδήποτε υποψηφιότητα. 
Από την άλλη το "κουτάκι" που μας ζητάτε υπάρχει. Όχι μόνο ένα. Πολλοί γράφουν εκεί. Γράψτε κι εσείς και προτείνετε όποιον θέλετε. Ήδη κάποιοι άλλοι έχουν προτείνει την υποστήριξη τους σε διάφορα πρόσωπα.  
Και δεν προτείνουν υποψήφιους σε εμάς. Δηλώνουν την υποστήριξή τους στους ίδιους τους δυνάμει υποψηφίους και τους παροτρύνουν να διεκδικήσουν τον δημαρχικό θώκο. 
Βέβαια ΕΣΕΙΣ στο μήνυμά σας κι ενώ έχετε την ευκαιρία, ΔΕΝ προτείνετε απολύτως κανέναν. Γιατί; Μήπως γιατί στην πραγματικότητα ΔΕΝ σας ενδιαφέρει η υποψηφιότητα κανενός άλλου εκτός της δική σας; 


Τέλος, σεβόμαστε την ανωνυμία σας, όπως και όλων όσων την επιθυμούν, όμως να θυμάστε πως σε αυτό το μικρό τόπο όλοι μας γνωριζόμαστε πάρα πολύ καλά μεταξύ μας.

Μην μας προκαλείτε λοιπόν...

2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΑΝΩΝΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΔΩ ΚΙ ΟΧΤΩ ΜΕΡΕΣ ,ΜΕ ΔΙΠΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΤΣΕΡΤΟ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΤΑΠΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΣΟ ΔΩΣΑΜΕ-ΔΩΣΑΜΕ! ΤΑΚΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εις άγνωστο φίλον !

    Τέκνον, τί κλαίεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου