Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Λοκρών αν ….

Θα ήθελα να ευχαριστήσω κατά αρχάς ,όλους τους συμπολίτες μου για την προτίμηση τους στο πρόσωπο μου και με θεωρούν ως προσωπικότητα την καταλληλότερη να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Λοκρών, στην δημοσκόπηση , που κάνει εδώ και 10 μέρες το Lokris News και μου δίνουν διπλά ποσοστά , στο 35% ,ενώ οι δεύτεροι σε προτίμηση , είναι στο 14-15% . 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι προτάσεις που εξετάζει το υπουργείο Εσωτερικών για την αλλαγή του εκλογικού νόμου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2014 αφορούν: 

Τη διαμόρφωση δύο ψηφοδελτίων. Στο ένα θα καταγράφονται οι υποψήφιοι δήμαρχοι και στο άλλο ενιαίο ψηφοδέλτιο όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με αλφαβητική σειρά, χωρίς διακριτικά του συνδυασμού με τον οποίο κατέρχονται. Καταργούνται τα ψηφοδέλτια των δημοτικών συνδυασμών. Οι υποψήφιοι δήμαρχοι θα ανακοινώνουν τους συμβούλους που στηρίζουν την υποψηφιότητά τους. 

Σ΄ αυτή την περίπτωση ,που γίνουν με τον νέο εκλογικό νόμο, εφόσον με στηρίξουν ,αυτοί που τώρα με ψηφίζουν στην δημοσκόπηση , αλλά και άλλοι που κατά καιρούς συζητάμε , θα κάνω την κίνηση να ενωθούν 3-4 διαφορετικές υποψηφιότητες σε μια και όλοι μαζί να αποφασίσουμε ποιος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος. 
 
Θά θελα να ειμαι υποψήφιος δήμαρχος Λοκρών πέρα από κόμματα και παρατάξεις , γιατί όλους μας ενώνουν τα κοινά προβλήματα της περιοχής, αλλά το δημοκρατικό είναι ,όλοι μαζί να αποφασίσουμε ποιος θα είναι επικεφαλής και όχι μόνος μου. 

Έχω την διάθεση να προσφέρω και να αγωνιστώ για τον τόπο μας και μάλιστα σαν επικεφαλής , στην περίπτωση που οι εκλογές γίνουν με τον παραπάνω νέο εκλογικό νόμο.  
 
Στην περίπτωση που γίνουν με τον ήδη υπάρχοντα εκλογικό , πιστεύω ότι είναι δύσκολο να γίνει ένας τόσο μεγάλος συνδυασμός , όποτε και δύσκολο να έχω κάνει ένα τόσο μεγάλο συνδυασμό και να κατέβω επικεφαλής! Σ΄ αυτή την περίπτωση , θα θέσω υποψηφιότητα μέσα από ένα συνδυασμό , απλά για δημοτικός σύμβουλος ή πάλι για πρόεδρος του χωριού μου. 

Επειδή ,θέλω να είστε ενημερωμένοι για μένα ,για τις κινήσεις που γίνονται για έναν νέο συνδυασμό και από άλλους , εγώ παραμένω ανοικτός και συζητώ με όλους , για συνδυασμό με νέα πρόσωπα και νέους , πέρα από κόμματα και παρατάξεις ,αλλά και ανοιχτός για κοινή κάθοδο όλων των αριστερών δυνάμεων σε έναν τέτοιο συνδυασμό , πέρα από κόμματα , με κοινό στόχο τα προβλήματα και την ανάπτυξη της περιοχής. 

Κλείνοντας, θέλω να ξαναευχαριστήσω τους συμπολίτες μου , που με βγάζουν πρώτο με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους σ΄ αυτήν την δημοσκόπηση και να ξέρουν ότι σε κάθε περίπτωση ,θα προσπαθήσω να δικαιώσω την εμπιστοσύνη τους σε μένα ! 

Όσοι θέλουν να έρθουν σε επαφή μαζί μου για κοινή κάθοδο το τηλέφωνο μου είναι: 6936950699 και το mail: alear1@otenet.gr 

Αταλάντη 15 –10 – 2013 

ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΡΓΥΡΗΣ 
Αρχιτέκτονας – Μηχανικός 
τέως πρόεδρος Τραγάνας
 

63 σχόλια:

  1. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ. ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ...

      Διαγραφή
    2. ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

      Διαγραφή
  2. Καλή επιτυχία Αργύρη! Και μην κάνεις πίσω για κανέναν. Αξίζει να σε έχουμε δήμαρχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΡΑΒΑ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!ΑΡΓΥΡΗ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΠΟΡΕΙΣ! ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1/3 ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΝΕ ΣΕΝΑ. ΜΗΝ ΚΟΛΩΝΕΙΣ! ΛΙΟΛΙΟΣ ,ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΣ ,ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΓΙΟΚ.

      Διαγραφή
  3. ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΤΟΣ....... ΛΑΓΟΣ........... ΣΤΟΧΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα τους αριστερους ψηφους τους εχει χασει μονος του,δεν χρειαζεται την βοηθεια του Αλεξιου.

      Διαγραφή
    2. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ;

      Διαγραφή
    3. ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΑΡΧΟ. ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΑ ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΕΝΤΡΑΛ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΣΤΡΙΨΕ ΔΕΞΙΑ .

      Διαγραφή
  4. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΚΡΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ή ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ Ή ΤΗΝ ΜΑΛΕΣΙΝΑ Ή ΤΗΝ ΛΑΡΥΜΝΑ .
    ΛΟ.ΔΗ.Ε.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠ... ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ... ΛΟ.ΔΗ.Ε.Κ... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΑΥΤΗ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ??? ΕΕ??? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??? ΟΕΟ... ΛΟ.ΔΗ.Ε.Κ...

      Διαγραφή
    2. ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΟΝΗΣΙ Ή ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΚΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ..... ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ....

      Διαγραφή
    3. ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΓΥΡΗ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ.

      Διαγραφή
    4. Ειναι θεμα απο ποιο χωριο του δημου θα ειναι ή αν αξιζει να ειναι δημαρχος? Βαλτε εναν οποιονδηποτε εξυπηρετει μονο τα συμφεροντα σας ,μια μαριονετα για να παει ο τοπος ακομη πιο πισω..... ΛΟ.ΔΗ.Ε.Κ και οχι εναν αξιο επιστημονα και αγωνιστη αλλα και νεο και δοκιμασμενο οπως ο Αλεξιου.

      Διαγραφή
    5. ΞΕΡΕΙΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΚΑΙ Η ΛΙΒΑΝΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ,Ο ΕΞΑΡΧΟΣ ,Η ΑΡΚΙΤΣΑ ,Η ΤΡΑΓΑΝΑ ΤΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΛΕΜΙ,ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΟ ΚΥΜΑΡΙΣΙ, Η ΚΟΛΑΚΑ ,ΜΗΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΓΩΙΣΤΕΣ . Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

      Διαγραφή
  5. ΤΣΕΡΤΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ , ΚΑΝΕ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ! Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ. ΟΛΗ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!!! ΕΧΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ;! Ο ΤΣΕΡΤΟΣ, ΠΡΩΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ 911 ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ; ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ; Ο ΤΣΕΡΤΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΝΕΑΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ "ΑΝ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΚΑΙ E-MAIL! ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ..BLOGS

      Διαγραφή
    2. Ο ΤΣΕΡΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ; ΗΤΑΝ... ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ" ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ? ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ "ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ" ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ...
      ΚΑΙ ΘΥΜΗΣΟΥ ΟΤΙ ΚΙ Ο ΠΑΣΣΑΣ ΠΗΡΕ 1000 ΨΗΦΟΥΣ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ? ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ 900 - 1000 (πχ ΤΣΟΥΡΤΟΣ - ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ), ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.
      ΤΙ ΨΗΦΟΥΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
      ΤΩΡΑ ΑΝ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ... ΨΗΦΗΣΕ ΤΟΝ. ΑΝ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ, ΨΗΦΙΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ... ΕΣΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΕΣ ΚΩΣΤΑΚΗ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.... ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΝ ΘΕΣ....

      Διαγραφή
    3. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΛΥ. ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΜΩΣ;
      Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ; ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ;
      Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ; ΣΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ;
      ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;
      ΤΙ;
      ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΞΥΔΙ. ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΚΟΚΚΙΝΟ.

      Διαγραφή
    4. Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ::γιατί όλους μας ενώνουν τα κοινά προβλήματα της περιοχής, αλλά το δημοκρατικό είναι ,όλοι μαζί να αποφασίσουμε ποιος θα είναι επικεφαλής και όχι μόνος μου. ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ 300 ΨΗΦΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ,ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
      ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ. ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΕΙ Ο Κ.ΤΣΕΡΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ 900 ΨΗΦΟΥΣ? Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ Ή ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ?ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ 1/3 ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ,ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ 6%.ΕΣΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΥΣ" ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ.

      Διαγραφή
    5. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΙΜΕΝΩ ,ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΣΕΡΤΟΣ ,ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΑΖΙ ,ΘΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ,ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΑΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΚΟΙ .Ο ΤΟΠΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΣΑ .ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΘΕΤΕΙ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!

      Διαγραφή
  6. Εγώ και όλη μου η οικογένεια παρότι ψηφίσαμε ΣΥΡΙΖΑ , όπως είχα δηλώσει απο τον Ιούνιο στηρίζουμε την υποψηφιότητα σου , προχώρα είμαστε μαζί σου , να γίνει επιτέλους πραγματική αλλαγή. Θα επικοινωνήσω μαζί σου με μέιλ και θα σε συγχαρώ προσωπικά για την αποφασή σου και ποιος ειμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΙΟΥ.ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ.ΣΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

      Διαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΦΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ-Η ΓΙΑΤΙ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΣΟΥ, ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ , ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΡΟΥΠΟ,ΤΟΝ ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΟΛΙΟ ,Ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ? ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ - ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΑΣΑΜΕ ΑΠ΄ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ. ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΕΚΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.

      Διαγραφή
    3. Η ΛΑΣΠΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΛΑΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ Τ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΕΣΤΟ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΑΠΑ##ΙΕΣ?ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΥΠΟΝΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΑΛΊΣΤΑ ΠΑΤΕΡΑ 6 ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΠΩΣ Ο ΑΡΓΥΡΗΣ.

      Διαγραφή
    4. ΜΗΠΩΣ ΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ (ΔΗΛ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟ) ΔΕΒ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ. ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ.

      Διαγραφή
    5. ΑΠΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ; Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ. ΣΤΟΚΟΣ ΕΙΣΑΙ;

      Διαγραφή
    6. ΤΙ ΕΡΓΑ; ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ; ΕΙΔΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ; ΣΕ ΠΟΙΟ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕΣ ΕΣΥ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ; ΑΚΟΥ ΕΡΓΟ. ΚΑΚΙΑ ΛΕΞΗ. ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΝΤΟΥΤΣΕ.

      Διαγραφή
    7. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟΙ, ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ. ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΗΤΑΝ ΕΥΤΥΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
      ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΜΕΛΙ. ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΠΕΡΙΣΙΕΣ ΜΕ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ. ΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ.
      ΦΕΤΟΣ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. ΑΠΛΑ, ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

      Διαγραφή
    8. ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ;Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ; ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΣΑ; ΑΣ ΨΑΞΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΣΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΝ Κ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ;

      Διαγραφή
    9. ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΞΕΡΩ, ΣΕ ΒΟΥΣΤΑΣΙΑ ΑΓΡΟΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΤΛ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΚΛΕΙΣΑΝΕ?

      Διαγραφή
    10. ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ!!! ΟΞΥΔΕΡΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ!!! ΣΕ ΣΦΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ...

      Διαγραφή
    11. Γιατι κανει δημόσια εργα ο Αλεξιου και δεν τον ξεραμε?Ο ανθρωπος μελετητης και κατασκευαστης ιδιωτικων εργων ειναι.Νομιζω κανεις πως δεν το ξερεις επειδη προς το παρον παει πολυ πιο μπροστα απο τον δικο σου!

      Διαγραφή
  8. Υ Π Ο Μ Ο Ν Η Η Η Η Η
    ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.... ΠΟΛΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΤΣΕΡΤΟΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΤΣΕΡΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΙΟΥ! Ο ΔΕ ΑΛΕΞΙΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ , ΠΑΡΟΤΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ! ! ΤΙ ΠΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ?

      Διαγραφή
    2. ΜΑ ...ΟΥΤΕ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ! ΜΕ ΤΑ "ΑΝ" ΚΑΙ ΤΑ "ΘΑ" ΟΥΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ¨ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ" ΚΑΝΕΙΣ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΟΥΤΕ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΥΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ...ΛΙΟΛΙΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ Ή ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

      Διαγραφή
    3. Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΙΠΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ,ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ,ΑΥΤΟ! ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ , ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ 4 ΧΡΟΝΙΑ ,ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ ΣΤΗΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ , ΟΠΩΣ Ο Κ.ΤΣΕΡΤΟΣ ,ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝ , ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΙΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ, ΓΙΑ ΕΝΑΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ, ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ . ΚΡΙΤΙΚΗ ΝΑΙ ! ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΟΧΙ ! ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ.

      Διαγραφή
  10. δηλαδη εσεις που φωναζετε εδω το κανετε για το δημο λοκρων και μονο οχι για να βγει αυτος που θα σας βολεψει?????ειστε ολοι για τα μπαζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε πλακα μας κανεις?κρινεις απο τον εαυτο σου?νεους ,μορφωμρνους και δραστηριους θελουμε,αν δεν σου κανει ο Αλεξιου , προτεινε εσυ καποιον !

      Διαγραφή
  11. γιατι δεν το ξερουμε? ο Αλεξιου δεν την ανακοινωσε , ειπε θα ηθελα να ειμαι επικεφαλης αλλα δεν αποφασιζω μονος μου,ο Τσερτος αποφασιζει μονος? πολυ δημοκρατης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βλεπω γελιους τσακωμους. Εν ξερω εν ετει 2013 η αταλαντη ζει ακομη με βοθρους. εχουμε μολυνει ολον τον υδροφορο οριζοντα. Ενας να κανει αποχετευτικο με αρχη και τελος μπορει? Ελεος με τα ονοματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΑ, ΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑ ..ΤΥΧΗ. ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΑΛΛΟΝ ..ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΡΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ

      Διαγραφή
  13. ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ! ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Η ΚΑΛΠΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, Η ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕ "ΦΙΛΑΡΑΚΙ", "ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ" Ή "ΑΥΛΙΚΟΣ ...ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ!! ΤΟ ΣΚΟΡ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ 900-300(ΟΠΩΣ ΕΥΣΤΟΧΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΣ).
    ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΔΩΝ, ΓΙΑΓΙΑΔΩΝ, ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΗΛΙΚΩΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ Σ' ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ..ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΕΣΥ (ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ;;) ΟΧΙ!!!
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΓΚΑΛΟΠ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΝΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΤΕ ΤΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΙΑ ΓΚΑΛΟΠ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ 200 ΨΗΦΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΘΙΞΕΙ ΤΟΥΣ "ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ" ΤΗΣ (ΑΡΓΥΡΗ ΗΤΑΝ ..ΦΑΟΥΛ!) ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ..ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ!! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΘΕ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ"!!!
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 888 ΨΗΦΟΥΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΕΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ "ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ"(ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ...ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ!)
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ (ΝΟΜΙΜΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΚΑΤΙ, Ο ..ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δικαιο εχεις μονο που τα προηγουμενα γκαλοπ μπορουσες και να διπλο και τετραπλοψηφησεις ,αρα αλλοιωνονταν τα αποτελεσματα! τωρα αυτο δεν μπορει να γινει ο καθενας ψηφιζει μια φορα.Ο Αλεξιου δεν ειπε οτι θα ειναι επικεφαλης αλλα οτι ολοι μαζι θα το αποφασισουν, απλα εχει την διαθεση εφοσον τον στηριξουν κι αυτοι που τον βγαζουν πρωτο στο γκαλοπ να ειναι υποψηφιος δημαρχος, διαφορετικα οχι!Δηλαδη δεν ειναι ενας απο τους αξιολογους για την περιοχη? Εγω νομιζω ναι.Εσυ οχι. Τωρα πως εκλεγονται ολοι οι δημοτικοι συμβουλοι το ξερουμε,αν ειναι σε μια θεση που εξυπηρετουν ή εχουν μεγαλο σοι ,βγαινουν και οχι αν εχουν τα προσοντα,Τους εχουμε φαει στην μαπα ολους που βγηκαν τοσα χρονια, στους 100 2-3 αξιζαν ,ο δε κατα τ αλλα συμπαθεστατος Τσερτος ,Αντιδημαρχος 2 χρονια ηταν,ειδες καμμια διαφορα?καλο παιδι δεν σημαινει οτι κανει και για δημαρχος.

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ..ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΨΗΦΙΖΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΝΑ ΔΙΠΛΟ ...ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ!!! ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ. ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΠΛΟ ..ΤΕΤΡΑΠΛΟ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΕΝΩ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ(ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΡΟΠΟ ΤΩΡΑ;;)!!
      ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ! ΑΣ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΑ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ 600-700 ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.
      ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ Ή ΣΟΪ Ή ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ..ΚΟΡΩΝΗ, ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ..ΚΛΑΡΙΑ. ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΙΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ...ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΝ!!!

      Διαγραφή
    3. ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΙΟΥ
      ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ 35% ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ,ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΑ , ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ "ΑΛΛΟΝ" ΜΕ 16% ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΙΣΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΚΑΛΟΠ.

      Διαγραφή
    4. Το ξερω διοτι οι προηγουμενες δημοσκοπησεις γινονταν με το συστημα δημοσκοπησης της google που δεν ειναι αξιοπιστο ,διοτι απλα αν αλλαζες browser πχ απο explorer σε mozilla , μπορουσες να ξαναψηφισεις απο τον ιδιο υπολογιστη!αυτο τωρα με το συστημα δημοσκοπησης της micropoll δεν μπορει να γινει. Ο Αλεξιου παντως μονο σ αλλη μια δημοσκοπηση με το google ειχε ξαναμπει και ηταν δευτερος μετα την Γεωργοπουλου αρχες καλοκαιριου και διαρκησε μια εβδομαδα γιατι κατεβηκε λογω οφθαλμοφανους αλλοιωσης απο τετραπλοψηφισματα.Σημερα ειναι πρωτος ο Αλεξιου ,ισως, λεω, γιατι το παραπανω συστημα δημοσκοπησης ειναι παρα-παρα πολυ πιο αξιοπιστο και αλλαξε ισως κι ο κοσμος αποψη μετα απ΄ολα αυτα τα χαρατσια και την ανεργια που τους μαστιζουν, θεωρωντας συνυπευθυνους και τους 5 απο τους 7 υποψηφιους που προερχονται απο τους χωρους των ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ,οι οποιοι συνεχιζουν να στηριζουν την πολιτικη των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ , χωρις να την καταδικαζουν ,αλλα και να ειναι συγκυβερνηση και να λενε οτι θα μας σωσουν ,ενω ολοι ξερουμε οτι αυτοι εφτασαν σ΄αυτα τα χαλια την χωρα μας!

      Διαγραφή
    5. ΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΕΊΤΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΌΤΕΡΟ ΓΙΑ ΔΉΜΑΡΧΟ; ΑΝ ΔΙΕΞΆΓΟΝΤΑΝ ΕΚΛΟΓΈΣ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΊΖΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΉΜΟ ΛΟΚΡΏΝ;

      ( ΙΟΥΝΙΟΣ 2013 )

      ΝΙΚ. ΛΙΟΛΙΟ
      11 (3%)
      Γ. ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟ
      29 (7%)
      Κ. ΤΣΕΡΤΟ
      50 (13%)
      Τ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ
      13 (3%)

      Μ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ
      83 (22%)
      ΔΗΜ. ΑΝΕΣΤΗ
      19 (5%)
      Κ. ΠΑΣΣΑ
      4 (1%)
      ΔΗΜ. ΣΟΥΛΤΑΝΟΠΟΥΛΟ
      2 (0%)
      ΑΡΓ. ΑΛΕΞΙΟΥ
      19 (5%)
      Γ. ΡΟΥΣΣΗ
      4 (1%)
      ΣΤ. ΚΟΛΙΟΦΟΥΤΗ
      16 (4%)
      ΚΑΝΕΝΑΝ / ΑΛΛΟΝ
      51 (13%)

      Ψήφοι μέχρι αυτήν τη στιγμή: 365
      ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ!!!
      ΟΥΤΕ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΗΤΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΠΛΟ ..ΤΡΙΠΛΟ ...ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ!!!
      ΤΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΟΣΟΣΤΑ!!!!
      ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΣΑΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΓΚΑΛΛΟΠ(ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ)
      ΜΗΠΩΣ, ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ, ΤΩΡΑ ..ΘΕΛΕΙ Η ΧΗΡΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ;;!!!!

      Διαγραφή
    6. Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΟΨΗΦΙΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ(ΙΟΥΝΙΟΣ 13),ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ Η ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΙ Ο ΤΣΕΡΤΟΣ ΑΠΟ 15 ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 50 ΚΑΙ 80 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ,ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ 15 ΕΦΤΑΣΑΝ 19 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ,ΣΑΡΩΣΕ Ο ΔΗΜ. ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΟΨΗΦΙΑΣ ΣΕ 140 ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ 19 ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ.

      Διαγραφή
  14. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ; ΕΔΩ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΥΤΑ ΠΩΣ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΑΡ. ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ;
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ; ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ;
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ. Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΚΟΙ; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ. ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ Ή ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΓΚΑΛΟΠ.

    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ:

    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ. ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ. ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΣ ΕΝΑΣ: Ο ΑΛΕΞΙΟΥ.

    ΚΑΙ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΗΦΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΨΗΦΩΝ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΕΞΙΟΥ.

    ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΣΕ "ΑΛΛΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΝΔ... ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. (ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ).

    ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΑΝ ΟΤΣΕΡΤΟΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ; Ή ΘΑ ΕΙΧΕ ΆΛΛΟ ΕΝΑ 11-12% ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΛΙΟΛΙΟ ΚΑΙ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟ;

    ΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Ή ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΝΕΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΝΕΟ ΓΚΑΛΟΠ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝΤΕΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

    ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΦΥΣΙΚΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΚΑΛΟΠ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΓΙΑΤΙ 10+12%=22% ΓΙΑ ΤΣΕΡΤΟ ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ 12%,ΕΝΩ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣ ΕΧΕΙ 34% ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ 18%+10% ΔΗΜΑΡ= 28%, ΣΤΗΝ ΝΔ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ 13% ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ 6% =19% ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΝΔ 20%,ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΣΤΟ 17% ,ΟΠΩΣ ΤΟ "ΑΛΛΟΝ" ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ!

      Διαγραφή
    2. ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΧΙ, ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ. ΚΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΓΚΑΛΟΠ. ΣΤΟ ΕΝΑ 280 ΑΤΟΜΑ (ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ), ΣΤΟ ΑΛΛΟ 190 ΑΤΟΜΑ (ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ), ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΡΙΘΜΩΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ 70 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ. ΚΑΝΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΛΑΘΟΥΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ. ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ;

      Διαγραφή
    3. ΤΙ ΛΕΣ , ΙΣΑ-ΙΣΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΟΝΟ 12% ΕΧΕΙ...ΑΠΛΑ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΟΙΚΟΛ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ,ΔΗΜΑΡ ΜΕΧΡΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΛΠ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ 5 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΟΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΙΟΥ - ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΔΙΠΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ,ΝΕΟ , ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ, ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ ,ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ,ΜΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ , ΟΤΙ ΔΗΛ. ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ!

      Διαγραφή
  16. Ο Αργυρης Αλεξιου σταθερά πρωτος στην δημοσκοπηση εδω κι ενα μηνα:
    1.Α.ΑΛΕΞΙΟΥ 30%
    2. κανενας 17%
    3.Μ.ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ 14%
    4.Κ.ΤΣΕΡΤΟΣ 13%
    5.Ν.ΛΙΟΛΙΟΣ 8%
    6.Κ.ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ 7%
    7.Γ.ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΣ 5%
    8.Γ.ΡΟΥΣΗΣ 3%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ? 50 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ! ΑΠΛΑ ΞΕΚΟΛΗΣΕ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ , ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ , ΜΑ ΠΕΜΠΤΟΣ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέμπτος ο Λιόλιος σήμερα... αλλά αυτός άλλαξε τον δήμο Λοκρών!!! όχι τα λαμόγια του Μαμάνδρα και λοιπών !

      Διαγραφή
  18. ΑΛΕΞΙΟΥ και ΤΣΕΡΤΟΣ ΜΑΖΙ = ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ . 29%+13%= 42% ΤΩΡΑ .ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 52% ΘΑ ΕΧΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ του ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ και 50 ημερες στην εδω δημοσκοπηση για δήμαρχο ΛΟΚΡΩΝ τον ΑΡΓΥΡΗ ΑΛΕΞΙΟΥ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ , ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ. ΑΝ ΟΧΙ ΕΣΥ , ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ,ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ.ΝΕΟ ΣΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΠΑΛΙΟΥ! ΤΑΚΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου