Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Δήμος Λοκρών - Αταλάντη: Ηχηρή διαμαρτυρία για το Κέντρο Υγείας Αταλάντης

Σήμερα 11 Οκτωβρίου 2013 και παρουσία του Δημάρχου Λοκρών κ.Νικολάου Λιόλιου στο Κ.Υ Αταλάντης πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία από εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας και Δημότες του Δήμου Λοκρών, για την υποβάθμιση της υγείας.
 

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση στους εργαζόμενους του Κ.Υ Αταλάντης για τις μετακινήσεις τους καθώς και την πλήρη αντίθεσή του στη διαλυτική κατάσταση που επικρατεί στα νοσηλευτικά ιδρύματα.

Κάλεσε τους πολίτες σε δυναμικές ενέργειες υπεράσπισης του δικαιώματος όλων σε μία αξιοπρεπή Νοσοκομειακή και Ιατρική Περίθαλψη. 



Πλήθος συμπολιτών, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Ιατρικό, Νοσηλευτικό Προσωπικό του Κ.Υ Αταλάντης και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ηλίας Σανίδας απαίτησαν μια σύγχρονη πολιτική υγείας που να σέβεται το δικαίωμα της ελεύθερης και δωρεάν πρόσβασης στο εθνικό σύστημα υγείας.


8 σχόλια:

  1. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΛΙΟΛΙΟ. ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ - ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ. ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή είναι συγκέντρωση διαμαρτυρίας και μάλιστα "ηχηρή" κύριοι; Ενός δήμου 20.000 δημοτών; Αυτό είναι λέμε τρεις κι κούκος... ε, τρεις κι ο μπούφος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως αντί για τη διοργάνωση "προεκλογικών" ομιλιών θα ήταν καλύτερα οι Δήμαρχοι της Φθιώτιδας να πάρουν τα "δημοτικά οχήματα" (με τα οποία πάνε στις προσωπικές τους δουλειές) και να πάνε μια βόλτα μέχρι την Αριστοτέλους 17 στην Αθήνα (Υπουργείο Υγείας) και να εξηγήσουν πως η Φθιώτιδα είναι ο τέταρτος μεγαλύτερος σε έκταση Νομός και δεν γίνεται να συνεχιστεί η υπόθμιση των Κέντρων Υγείας λόγω των αποστάσεων μετακίνησης των ασθενών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ;ΔΥΟ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΟ ΚΥ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ,ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΝΤΡΟΠΗ,ΜΟΝΟ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΚΟΡΜΟΣΤΑΣΙΑ... ΤΙ ΣΤΥΛ... ΤΙ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ... ΦΤΟΥ... ΦΤΟΥ... ΙΔΙΟΣ Ο ΓΛΕΤΣΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΡΕΙΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΙΑ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ. ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ήταν θέμα δημάρχου, αλλά συνδικαλιστών , 2 μέρες πριν ειδοποίησαν τον δήμο και αμέσως κινητοποιήθηκε ,στέλνοντας sms στα κινητά (κι εγώ έλαβα) και βγάζοντας την ντουντούκα σε όλο τον δήμο. Πρώτα φταίμε εμείς οι κάτοικοι της περιοχής που δεν προβάλουμε καμιά αντίσταση και δεν συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις και περιμένουμε τον δήμαρχο και τα "κορόιδα" που συμμετέχουν να μας λύσουν τα προβλήματα - και μετά οι συνδικαλιστές που ειδοποίησαν τελευταία στιγμή και μάλιστα το διοργάνωσαν χωρίς να ειδοποιήσουν τον δήμο και συνέπεσε με την παρουσίαση στον δήμο ,για τα ΛΙΝΤΕΡ. Εγώ ήμουν εκεί και είδα ότι ευτυχώς αυτή την φορά είχε 100-120 άτομα ,γιατί στο αντιφασιστικό ήταν μόνο 30-35. Πρέπει να μάθουμε να αγωνιζόμαστε όλοι μαζί και να συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΥΡΙΕ ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ...ΜΙ ΖΩΗ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ...ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΑΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΥΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ..........ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΘΕΙ ΠΟΤΕ ........ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΥΦΑ.............

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου