Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΛΑΡΚΟ: Οι... αδερφοφάδες!

Βγήκαν όχι  απλώς τα μαχαίρια αλλά τα… Καλάσνικοφ και ο εμφύλιος καλά κρατεί ανάμεσα στο Δήμο  Λοκρών και το  προεδρείο του Σωματείου της ΛΑΡΚΟ.
 

Οι αντίπαλοι έχουν πάρει θέση μάχης και  τα πρώτα πυρά καταυγάζουν τον σκοτεινό  ουρανό ενός τόπου καλυμμένου από την σκόνη του Νικελίου και τη βαριά μυρωδιά του καπνού που ντουμανιάζει από τα γερασμένα φουγάρα της ΛΑΡΚΟ.
 
Κι όμως σε αυτό τον τόπο που έδωσε  ζωή στην ευρύτερη περιοχή της Λοκρίδας και γεύτηκαν  χαρές και λύπες χιλιάδες άνθρωποι  του μόχθου και της βαριάς και επικίνδυνης δουλειάς δίπλα στα πυρωμένα καζάνια της  βιομηχανίας τώρα που φαίνεται γράφεται το τέλος μια ιστορίας σχεδόν ενός αιώνα όρμησαν στα καραούλια οι… αδερφοφάδες.
 
Οι πολιτικάντηδες τους δίχασαν, τους εξαπάτησαν , τους εγκλώβισαν, τους χώρισαν στον μεν και τους δε και τώρα τους  έβαλαν να στρέφει  ο ένας τα βέλη του στην καρδιά του άλλου.
 
Τα γεγονότα δυστυχώς έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτές τις μαύρες σκέψεις που βασανιστικά τρυπάνε το τσερβέλο κάθε εχέφρονα και λογικά σκεφτόμενου ανθρώπου.
 
Εδώ παίζεται κάτι  σαν το σενάριο από τους επιζήσαντες του FrankMarshall!

Μέσα από το  κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 διαφάνηκε η διάσταση στις σχέσεις του πρόεδρου του σωματείου εργαζομένων στην ΛΑΡΚΟ  με τον δήμαρχο Λοκρών Νίκο Λιόλιο με αφορμή την πρόσφατη λαϊκή συνέλευση στην Μαλεσίνα για το  μέλλον της ΛΑΡΚΟ όπου ο κ. Κορέτζελος δεν παραβρέθηκε γιατί  είχε πληροφορηθεί ότι  θα γίνονταν ένα μπάχαλο όπως είπε.

[...]

Είναι απαράδεκτο  είπε  στο δελτίο του FM-1 ο  πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Ανδρέας Κορέτζελος να με κατηγορούν ως κουκουλοφόρο  και να μην  παρεμβαίνει ο κ. Λιόλιος  απέναντι σε αυτούς τους λασπολόγους που  ενώ γνωρίζουν καλά τους αγώνες που δίνω επιχειρούν να με απαξιώσουν.

Όσον αφορά  τέλος στις φήμες ότι  δεν στηρίζει  τα συμφέροντα των συναδέλφων του γιατί  λειτουργεί  ως εντεταλμένος του  κ. Σταϊκούρα  τόνισε: «Επειδή πολλοί με ταυτίζουν με τον αναπληρωτή υπουργό τους πληροφορώ ότι περάν μιας προσωπικής σχέσης πολιτικά βρισκόμαστε σε  διαρκή αντιπαράθεση αφού στο δικό του υπουργείο έχουν δρομολογηθεί όλα τα αρνητικά σενάρια για το μέλλον της ΛΑΡΚΟ».

Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί νεα συνάντηση εργαζομένων, ΤΑΙΠΕΔ και  υπουργείου Οικονομικών για το μέλλον της εταιρίας.

lamiafm1

3 σχόλια:

  1. Δηλαδή στη Φθιώτιδα ο κ. Σταϊκούρας, η ΝΔ, η ΔΑΚΕ, θέλουν την ιδιωτικοποίηση της ΛΑΡΚΟ; ...κι ο Βενιζέλος, ο Λιόλιος, το ΠΑΣΟΚ, η ΠΑΣΚΕ, δεν την θέλουν;

    Τότε ο Βενιζέλος και το ΠΑΣΟΚ γιατί δεν φεύγουν από την κυβέρνηση; ή γιατί τουλάχιστον δεν απορρίπτουν τελειωτικά το επιχείρημα; ...κι ο Λιολιος και η ΠΑΣΚΕ, γιατί δεν φεύγουν από τον Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ που συντάσσονται με τη ΝΔ και τον Σταϊκουρα;

    Γιατί κύριε Λιόλιο;

    Μην περιμένετε απάντηση από τον Πάγκαλο της Λοκρίδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΛΟΛΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ? ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΚΟΛΑΚΑΣ?

    ΑΪ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ ΛΟΛΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ...

    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΔΟΕ ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ...ΚΑΤΙΝΕΣ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου