Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Απάντηση Αποστόλου στα περί προσβολής του επιτρόπου Γεωργίας

Δήλωση του βουλευτή Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Αποστόλου με αφορμή τα δημοσιεύματα που φέρουν τους βουλευτές που συμμετείχαν στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Παραγωγής και Εμπορίου και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων να μην αντιδρούν στον χαρακτηρισμό των Ελλήνων εκπροσώπων ως ζητιάνων, όταν συμμετέχουν στα Ευρωπαϊκά Όργανα που συζητούν τα ζητήματα της Γεωργίας:

«Ο κοινοτικός επίτροπος για την Αγροτική Πολιτική Dacian Ciolos, επεφύλαξε αυτή την προσβολή στην ομιλία του στο κλείσιμο της συγκεκριμένης συνεδρίασης.

Ο προεδρεύων της συνεδρίασης Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής, κος. Τραγάκης, αρνήθηκε να μου δώσει το λόγο μετά την ομιλία του επιτρόπου, που διαμαρτυρόμενος ζητούσα, ενώ δεν καταχώρισε στα Πρακτικά την έντονη αντίδρασή μου με την οποία δήλωνα ότι «δεν ζητιανεύουμε.. διεκδικούμε ». Αντίθετα ο ίδιος εσιώπησε.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου