Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΑ 2014: Με την πρώτη επίσημη συγκέντρωση άνοιξε η προεκλογική περίοδος για τη Στερεά

Αρχίζει μία μακρά προεκλογική περίοδος για τις εκλογές των ΟΤΑ

Σε ενθουσιώδες κλίμα η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ.

 
Σε μια πρωτοφανή  σε μαζικότητα και θερμό κλίμα συγκέντρωση, έξι μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές, οι «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» για το Δήμο Κύμης Αλιβερίου, η δημοτική παράταξη με επικεφαλής τον σημερινό Δήμαρχο Δημήτρη  Θωμά, πραγματοποίησαν την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στο Πυργί,  την πρώτη τους προεκλογική συγκέντρωση για τις εκλογές, που θα γίνουν τον Μάιο  του 2014.

  
Ο  Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου  με την αλήθεια των  λόγων του, την ειλικρίνεια και την ευθύτητά του, στην πρώτη κεντρική  προεκλογική του ομιλία, κατέκτησε για άλλη μια φορά  το ακροατήριό του που τον καταχειροκρότησε και έδειξε με την αθρόα προσέλευσή  του ότι είναι στο πλευρό του.


Περισσότερα από 750 άτομα κατέκλυσαν την αίθουσα, πολύ νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα, δημιουργώντας μια εξαιρετικά θερμή και φιλική ατμόσφαιρα. Ο Δημήτρης Θωμάς, ξεκινώντας την ομιλία του, φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε  τους δημότες για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του, παρότι δεν είναι ακόμη περίοδος εκλογών, και τόνισε ότι η παρουσία παλαιών και νέων φίλων είναι η κινητήριος δύναμη που ο συνδυασμός έχει ανάγκη για να συνεχίσει το έργο του .
    
Στην ομιλία του ο Δημήτρης Θωμάς ανέφερε ότι:

«Ο τόπος μας έχει όλους ανάγκη , γιατί μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες. Οι ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ είναι πανέτοιμοι! Δεν  υποχωρούν στις δυσκολίες. Το έμβλημα μας , το καράβι των νέων οριζόντων είναι γερό σκαρί , δεν βουλιάζει και αντέχει στις φουρτούνες. Δώδεκα χρόνια αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες. Μπορεί να μας πολέμησαν σκληρά ,όμως παρά τις αντιξοότητες καταφέρνουμε, όχι μόνο να διατηρούμε την συνοχή και την δύναμή μας. ΟΙ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ,   αυξάνονται και αποκτούν διαρκώς νέους φίλους, αποτέλεσμα της συνέπειάς τους μεταξύ λόγων και έργων. 


Έχουμε στον συνδυασμό μας στελέχη , συνεργάτες και ψηφοφόρους από όλο το πολιτικό φάσμα και διατηρούμε στο ακέραιο τον ανεξάρτητο χαρακτήρα της παράταξης, μην επιτρέποντας, ούτε ζητώντας την παρέμβαση ή την στήριξη κανενός πολιτικού σχηματισμού. Πιστεύουμε πως στις τοπικές κοινωνίες δεν θα πρέπει να μας χωρίζουν οι κομματικές διαφορές , αλλά οφείλουμε όλοι μαζί να αγωνιζόμαστε για το καλό του τόπου μας. Στην  προσπάθεια αυτή δεν θα πρέπει να λείπει κανείς.» και κλείνοντας κάλεσε όλους σε μια ενωτική και αγωνιστική συμπαράταξη.

Έκανε σύντομη αναφορά του έργου, που επιτεύχθηκε ή επιτελείται τα τρία τελευταία χρόνια στον μεγάλο Καλλικρατικό Δήμο και υπογράμμισε πως ακολουθήθηκε στην πράξη η ισότιμη και ισοβαρής αντιμετώπιση όλων των Δημοτικών Ενοτήτων. 

Έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι οι ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ είναι πανέτοιμοι να δώσουν την μάχη των εκλογών με νικηφόρο αποτέλεσμα για τον συνδυασμό, τον Δήμο και τους Δημότες. 

Στην συγκέντρωση μίλησαν επίσης για τον χαρακτήρα, την λειτουργία της Δημοτικής Αρχής και το έργο που επιτελείται σε κάθε δημοτική ενότητα χωριστά και σε θέματα αρμοδιότητας τους οι αντιδήμαρχοι Kιούσης ΝίκοςΜπάτσα-Θωμά ΑρετήΛαθουράς Μιχάλης, Ρήγας ΜιχάληςΒλάχος Τάσος και Παππάς Βασίλης, καθώς και η πρόεδρος του νομικού προσώπου  Κουιμιτζή Κατερίνα, ενώ την έναρξη και τη διαδικασία της συγκέντρωσης τήρησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άγγελος Ποθητάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου