Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Αντιστεκόμαστε στο Ρατσισμό και το Φασισμό

Η πιο οδυνηρή συνέπεια της βαθειάς οικονομικής κρίσης, της ύφεσης και της εφαρμογής των μνημονιακών πολιτικών είναι αναμφίβολα η μετατροπή μιας ανοιχτά ναζιστικής συμμορίας, της Χρυσής Αυγής, σε πολιτικό κόμμα και η είσοδός της στην ελληνική βουλή.

Η στυγνή δολοφονία του Παύλου Φύσσα και, πριν από αυτή, τα μαχαιρώματα, οι ξυλοδαρμοί και οι δολοφονίες μεταναστών καταδεικνύουν ότι το αυγό του φιδιού έχει σπάσει και η ελληνική κοινωνία βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με το σκοτεινό πρόσωπο του φασισμού και τη ναζιστική βία. 

Η ακροδεξιά ρητορεία Σαμαρά σε συνδυασμό με τη θεωρία των δύο άκρων εκτρέφουν τις φασιστικές μεθόδους και αναγορεύουν τη βία του πεζοδρομίου σε μέθοδο κοινωνικής ανάτασης.
 
Ο αγώνας ενάντια στο φασισμό είναι αγώνας για τη δημοκρατία, την ελευθερία, την κοινωνική δικαιοσύνη.
 
Η χθεσινή επίθεση και ο ξυλοδαρμός αλλοδαπού από μέλος της Χ.Α και στην πόλη μας υπαγορεύει την επαγρύπνηση και θέτει ως καθήκον την αντίσταση στη φασιστική απειλή. 
 
Δε θα ανεχτούμε τέτοια φαινόμενα, θα αντισταθούμε μαζί με τους πολίτες και την κοινωνία στην πολιτική του σκότους και της βίας.

9 σχόλια:

  1. Δεν υπαρχει αμφιβολία πως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ως κομματικοι φορείς ενος μεγάλου τμήματος του εκλογικού σώματος, ανηκουν δικαιωματικά στο αντιφασιστικο και συνταγματικό τόξο. Αυτο όμως δεν σημαίνει αυτόματα ότι η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου ανήκει χωρίς καμία σκέψη στο αντιφασιστικο και συνταγματικο τόξο. Διότι προκειται για μια κυβέρνηση που κυβερνά με Πραξεις Νομοθετικού Περιεχομενου (αποφασίζω και διατάσω) παρακάμπτοντας συστηματικα της Βουλη, εφαρμοζει μια πολιτική ευθεως αντισυνταγματική και εκτός ευρωπαικών συνθηκών και η οποία παίρνει συχνά αποφάσεις αμφιβολης νομιμοτητας που πλήττουν τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα των πολιτών.
    Η ακρως υποκριτική στάση των Σαμαρά – Βενιζέλου προφανως και δεν αντισταθμίζεται με τις αποστάσεις που λαμβάνουν με τις δηλώσεις τους βουλευτες των κομμάτων τους. Οι βουλευτές και τα κομματικα όργανα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ πρέπει να αντιμετωπισουν σοβαρά τι θα κανουν με τις ηγεσίες τους!Γιατί μην μου πείτε ότι τώρα βρήκε ο Δένδιας τους τουλάχιστον 30 ογκώδεις φακέλους να τους στείλει στον εισαγγελέα , προκειμένου να χαρακτηριστεί η ΧΑ ,εγκληματική οργάνωση.Ακόμα και την θυσία ενός ελεύθερου , ακομάτιστου αλλά αντιφασίστα ,του Παυλου Φύσσα , πανε τώρα να εκμεταλλευτουν δυστυχώς ψηφοθηρικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "«Είμαι Χρυσαυγίτης» ομολόγησε ο δολοφόνος του 34χρονου". Αυτός είναι ο τίτλος πολλών σχετικών άρθρων της προπαγάνδας του Τύπου & των ΜΜΕ της διαπλοκής.

    Φαντάζομαι στο εξής κάθε εγκληματίας που θα συλλαμβάνεται στην ομολογία του θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει και τις πολιτικές του πεποιθήσεις (ίσως και τις αθλητικές).

    Από δώ και στο εξής αναμένω τίτλους όπως π.χ.:

    «Συνελήφθη ο Νεοδημοκράτης κατά συρροή δολοφόνος», «ομολόγησε ο ΠΑΣΟΚος λήσταρχος», «Στα πράσα πιάστηκε ο Κομουνιστής μεγαλοαπατεώνας», «Συνελήφθη ο ΔΗΜΑΡίτης εκβιαστής», «έσπασε ο ΣΥΡΙΖαίος τρομοκράτης»,...κτλ...κτλ...

    Και οι εισαγγελείς θα τρέχουν με ζήλο στα γραφεία των κομμάτων για έρευνες...

    Ζήλο τον οποίο δεν έδειξαν όταν ο Τσουκάτος ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ δημόσια ότι πήρε 1.000.000 μάρκα για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ.

    Ούτε σκέφτηκαν καν να κάνουν έρευνα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ούτε βέβαια τον κ. Τσουκάτο συνέλαβαν...

    Είστε λοιπόν άξιοι της μοίρας σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οργανωμένο έγκλημα εγραψαν επισης και 30 ΧΑυγιτες ηταν εκει κι οχι μονος του ο δολοφονος - και ηταν εκει κατα παραγγελεια του ΧΑυγίτη γραμματέα της ΤΟ ΝΙΚΑΙΑΣ.Εσεις βγάζετε επιτηδες λάδι την εγκληματική αυτή οργάνωση κάνοντας σύγκριση με ανόμοια πραγματα.Οι κατα καιρους δολοφόνοι μπορεί να έχουν κομματική ταυτότητα ,αλλα δεν κάνουν ντου και δεν δολοφονουν μετα απο οργάνωση ομοιδεατών τους ,εσεις διαστρεβλώνετε τα πάντα ,ακομα κι αυτα που γίνονται μπρος στα ματια μας, προκειμένου να δικαιολογήσετε τα τάγματα εφόδου που έχετε και τις ναζιστικές , τραμπούκικες μεθοδους σας.Δυστυχως για σας ,ευτυχως για την Ελλαδα σας πήρανε χαμπαρι ,νεοναζι,νονοι και μπράβοι της νυχτας! ΚΑΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του ακομμάτιστου , ελέυθερου,ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ Π. ΦΥΣΣΑ ,ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΣΗΜΑΔΕΨΕΙ -ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!

      Διαγραφή
    2. Φασιστες σας ψαχνουμε αν δεν σας αφανισουμε δεν θα υσηχασουμε

      Διαγραφή
  3. ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ...."Οργανωμένο έγκλημα εγραψαν επισης και 30 ΧΑυγιτες ηταν εκει κι οχι μονος του ο δολοφονος - και ηταν εκει κατα παραγγελεια του ΧΑυγίτη γραμματέα της ΤΟ ΝΙΚΑΙΑΣ."
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ ? ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ¨Η ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ?
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ.
    ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φασιστες σκουλικια θα σας εξαφανισουμε απο προσωπου γης

      Διαγραφή
    2. Δεν ειναι δημοκρατια η δημοσιευση φασιστικων σχολιων και κοιμενων οταν δινετε χωρο σε εγκληματικα στοιχεια ειστε συνοδηποροι

      Διαγραφή
    3. Θανατος στον φασισμο

      Διαγραφή
    4. Τον πολεματε ,γιατι δεν σας εχει αφησει εδω και 2 χρονια σε ησυχια ,κοπροι λαικιστες , φασιστες, ουτε καν να τον αγγιξετε δεν μπορειτε.Απογονοι του Εφιαλτη να πατε στην Β. Κορεα ,σας περιμενουν οι κοκινοι φασιστες εκει!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου