Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Καταγγέλλουμε την επίθεση των ΜΑΤ στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ με χημικά και ρόπαλα


Καταγγέλλουμε στο λαό της περιοχής μας την επίθεση των ΜΑΤ  στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ με χημικά και ρόπαλα που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν εργαζόμενοι. 
Η κυβέρνηση πιστή στις εντολές των καπιταλιστών χτυπά τους εργάτες που διαμαρτύρονται για το μεροκάματο τους και το μέλλον της επιχείρησης, που είναι «πνεύμονας» ανάπτυξης για τον τόπο. 
Εφαρμόζει το βαρύγδουπο δόγμα «νόμος και τάξη» που σημαίνει περιφρούρηση των καπιταλιστών από τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων.  

Η κυβέρνηση με το χτύπημα του κινήματος που διατάζει, ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου για δράση κατά του λαϊκού κινήματος και των αγωνιστών του. 
Καταγγέλλουμε την αστυνομοκρατική τρομοκρατία που εξαπολύει και δημιουργεί το υπόστρωμα, να οργανώνει το ενεργούμενο των αφεντικών η Χρυσή Αυγή επιθέσεις κατά των συνδικαλιστών που μάχονται για τα εργατικά- λαϊκά συμφέροντα, όπως έγινε και στο Πέραμα. 
Οδήγησε  στην αποθράσυνση της  ναζιστικής Χρυσής Αυγής με την δολοφονία του αντιφασίστα νέου.

3 σχόλια:

  1. Το άφαντο ΠΑΜΕ καταγγέλλει κιόλας?
    Οι πουθέναδες, για άλλη μια φορά ΔΕΝ ήταν στο πλευρό των εργστών που δεν κράταγαν σημαίες του ΚΚΕ!
    Ρούσης - Μπαφούτσου καθόντουσαν στα ψηλά και παρακολουθούσαν το ανελέητο ξυλοδαρμό των πολιτών, εργαζομένων και μη. Άφαντοι και όταν γίναν οι 8 συλλήψεις...
    Ξέρουν αυτοί, αύριο - μεθαύριο θα κάνουν την ψευτοφιέστα τους, μεταξύ τους, δήθεν ότι είναι με τους εργάτες...
    Συγχαρητήρια ουραγοί του κατεστημένου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κλασσικοί τύποι που όταν τους ενοχλείς μόνο βγαίνουν και φωνάζουν. Μετά πάλι εκει στην φωλιά τους να μην ενοχλήσουν το σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απ' ότι ξέρω η Μπαφούτσου δεν είναι εργαζόμενη στη Λαρκο και ο Ρούσσης είναι συνταξιούχος. Επίσης απ' ότι ξέρω ήταν εκεί και οι δυο για να συμπαρασταθούν στον αγώνα των εργαζομένων, όπως κάνουν πάντα και αυτοί και το ΠΑΜΕ. Επίσης απ' ότι ξέρω εκεί στην πρώτη γραμμή της κινητοποίησης ήταν εργαζόμενοι που συσπειρώνονται με το ΠΑΜΕ, είναι στο ψηφοδέλτιο του ΕΑΜ. Επίσης απ' ότι ξέρω όλοι οι παραπάνω ο καθένας προσωπικά και το ίδιο το ΠΑΜΕ, είναι πάντα εκεί, με ανιδιοτέλεια παλεύοντας για την τάξη τους χωρίς να περιμένουν καρέκλες και προαγωγές, πάντα εκεί με θυσίες και αγώνα ολόκληρης ζωής, πάντα εκεί για να γίνει ο λαός αφέντης στον τόπο του.
    Κλασσικοί τύποι... Αν ήταν όλοι κλασσικοί σαν και αυτούς "άλλος ήλιος θα 'χε βγει...!"
    Αντίθετα ήταν εκεί πολύ "κλαστικοί", που τους προσκυνάτε ακόμα...
    Άϊντε θύμα, άϊντε ψώνιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου