Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: Πρόσκληση σε Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων της Λάρυμνας για τη ΛΑΡΚΟ

Την Τετάρτη 11 Σεπτέμβρη 2013 στην παραλία της Λάρυμνας και ώρα 19.30 το απόγευμα, μετά από κάλεσμα του Δήμου ΛΟΚΡΩΝ θα πραγματοποιηθεί Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων της Λάρυμνας, προκειμένου να γίνει ενημέρωση και να παρθούν αποφάσεις σχετικά με τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις που αφορούν την ΛΑΡΚΟ. 

Ο Δήμος ΛΟΚΡΩΝ εκφράζοντας την απόλυτη πεποίθηση ότι η τύχη της ΛΑΡΚΟ είναι συνυφασμένη όχι μόνο με την επιβίωση των εργαζομένων της αλλά και όλων των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής που δραστηριοποιείται, καταδεικνύει ότι ο αγώνας των εργαζόμενων, στους οποίους έχει συμπαρασταθεί με όλες του τις δυνάμεις, δεν αφορά μόνο αυτούς αλλά ολόκληρη την κοινωνία.

Στην Λαϊκή συνέλευση έχουν καλεστεί να παρακολουθήσουν εκτός των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και οι κάτοικοι των όμορων Δημοτικών Διαμερισμάτων που δραστηριοποιείται η εταιρία.

5 σχόλια:

  1. Τοσα χρονια που πρασινα και μπλε λαμογια τρωγανε με χρυσα κουταλια τι λεγανε οι εργαζομενοι , εκτος των ΚΚΕ που κατειγγελαν το μεγαλο φαγοποτι? τιποτα! τι επιτελους ? τον δημαρχο αυτον η τον επομενο περιμενατε να σας λυσει τα προβληματα που τα λαμογια σας δημιουργησαν . Ψηφιζατε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για να βολευτειτε και τωρα ενω ο ελληνας φορολογουμενος εχει χασει τα παντα καλειται στην περιοχη να ξεσηκωθει ,ωστε να πληρωσει αυτος τα 450 εκατομυρια που χρωστα η ΛΑΡΚΟ που ειναι χρονια ξεφραγο αμπελι με 52 διευθυνταδες με μισθους 5-10 χιλιαρικα και εργαζομενους των 800 ευρω σε ιδ. εργολαβους!Αν θελετε να σωθει γινετε εσεις μετοχοι ,δουλεψτε το μονοι σας και ξεχρεωστε εσεις τα χρεη!και να σταματησετε παραλληλα να ρυπαινεται τον Ευβοικο,την Ευβοια και ολη την περιοχη Μαρτινου - Λαρυμνας μιας και θελετε να εισαστε σωστοι!ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΡΤΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους που ο Δήμος αποφάσισε να σας καλέσει να κάνετε τι..; Τώρα το σκέφτηκε που φτάσατε στο μηδέν και δεν υπάρχει περιπτωση να σωθεί το εργοστάσιο ...;

    Και εσεις που παρακαλάτε για ιδιώτη , οταν θα έρθει να σας την παρει και θα προσλαμβανει μόνο δικους του ανθρώπους και όχι ντοπιους να δω σε ποιον θα μυξοκλαίτε...

    Καλα σας κανει ο Σταικουρας και σας σερνει απο την μυτη εργατες και συνδικαλιστες , αφου δεν μιλαει κανεις. Μονο στα καφενεια κ<ι στις ταβερνες ξερετε να ανοιγετε το στομα και να κανετε τους καμποσους. Καλο χειμώνα σκλαβάκια του Κεδίκογλου και του Σταικουρα.

    ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ και μακριά από ολά τα κόμματα , ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΟΥΝ και θα συνεχίσουν όσο τους εμπιστεύεστε.

    ΜΑΡΤΙΝΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ βλέπω τη συνέλευση ως ευκαιρία. Ευκαιρία ο η κοινωνία η τοπική να τα βγάλει όλα στη φόρα. Είναι για μένα αυτονόητο το πόσο σημαντική είναι η παρουσία της ΛΑΡΚΟ στην περιοχή τόσο για τις θέσεις εργασίας όσο και για την τοπική οικονομία. Αλλά αν θέλουμε η κοινωνία να υπερασπιστεί αυτό το εργαλείο θα πρέπει να γίνει κάθαρση. Να μιλήσει ο κόσμος για τις πελατειακές σχέσεις, για τις συνθήκες εργασίας, για τα προβλήματα που δημιουργεί στην περιοχή καιπρέπει να λυθούν. Τότε και μόνο θα γίνει υπέρβαση είτε των πουλημένων συνδικαλιστών είτε των πουλημένων αυτοδιοικητικών και οι απλοί εργαζόμενοι με τους απλούς πολίτες θα δώσουν νόημα στον αγώνα για τη ΛΑΡΚΟ. Μια νέα συμφωνία μεταξύ εργαζομένων και κοινωνίας για το που θέλουν να το πάνε και πως θα το διεκδικήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου