Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για ΛΑΡΚΟ από Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΚΡΩΝ





3 σχόλια:

  1. ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ ΘΑ ΕΧΕΤΕ. ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΦΙΛΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ.......ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ. ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ- ΕΞΩ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ανθελληνισμός σου φασιστάκο φαίνεται στο που επιλέγεις να πεις τις π....ρες σου! Εδώ είναι αναρτημένο ένα πολιτικό άρθρο για το κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ, στην οποία δουλεύουν και συμπολίτες μας που επέλεξαν να ψηφίσουν το πλέον ανθελληνικό απόκομμα τη Χρυσή Αβγή! Εσύ και οι όμοιοι σου, είστε τσιράκια του κεφαλαίου, τρίβεται τα βρώμικα χέρια σας, έτοιμοι να προωθήσετε τους μελλοντικούς άνεργους συμπολίτες μας στα κοράκια - μεγαλοεργολάβους με μισθούς κάτω των 18Ε/ημέρα! Προδότες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κλασσικός Χρυσαυγίτης πάλι. Δεν πέρασε ούτε μια μέρα από την ΕΝ ΨΥΧΡΩ δολοφονία του παιδιού και αμέσως ξαμολήθηκε πάλι να βγάλει την χολή του!

    Εν τω μεταξύ αυτό το παραλήρημα με Εβραίους,Αμερικάνους,Μουσουλμάνους πραγματικά τα πιστεύετε ; Μόνο κάτι γιαγιάδες που βλέπουν Λιακόπουλο τα πιστεύουν.. Αλήθεια μήπως πιστεύετε ότι μας δημιούργησαν εξωγήινοι;;; XAAXAXAXA!!

    Δεν είστε κάν για σοβαρή κουβέντα , παρά μόνο να βρίζετε κ να τραμπουκίζετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου