Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα μας γύρισε πολλές δεκαετίες πίσω, σε περιόδους της ελληνικής ιστορίες όπου η βία και ο φόβος κυριαρχούσαν στη χώρα μας καταλύοντας, ουσιαστικά κάθε έννοια Ελευθερίας και Δημοκρατίας.  
 
Δυστυχώς, έγινε αυτό το οποίο όλοι φοβόμασταν, εδώ και καιρό, ότι θα αποτελέσει το αποκορύφωμα της τρομοκρατικής δράσης της Χρυσής Αυγής. 
 
Θρηνήσαμε την ανθρώπινη ζωή ενός νέου ανθρώπου ο οποίος έπεσε θύμα της νεοναζιστικής συμμορίας.
 
Σήμερα, η οργανωμένη Πολιτεία οφείλει να λάβει όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας και να τερματιστεί η φασιστική δράση της Χ.Α. 
 
Απαιτείται επίσης η μέγιστη δυνατή συσπείρωση των Δημοκρατικών Δυνάμεων, ώστε να προασπιστεί η ομαλή λειτουργία της πολιτικής ζωής της χώρας. 
 
Τα πολιτικά κόμματα, οι κοινωνικοί φορείς, τα συνδικάτα και η νεολαία οφείλουν να δώσουν δυναμική απάντηση, στη Χ.Α. και σε όποιον ονειρεύεται να μας γυρίσει πίσω, σε σκοτεινές εποχές, ότι οι πολίτες αυτής της χώρας δεν τρομοκρατούνται και θα συνεχίσουν να υπερασπίζονται τη Δημοκρατία για την οποία τόσοι αγώνες δόθηκαν και τόσο αίμα χύθηκε.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες και οφείλουμε όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.
 

6 σχόλια:

  1. "«Είμαι Χρυσαυγίτης» ομολόγησε ο δολοφόνος του 34χρονου". Αυτός είναι ο τίτλος πολλών σχετικών άρθρων της προπαγάνδας του Τύπου & των ΜΜΕ της διαπλοκής.

    Φαντάζομαι στο εξής κάθε εγκληματίας που θα συλλαμβάνεται στην ομολογία του θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει και τις πολιτικές του πεποιθήσεις (ίσως και τις αθλητικές).

    Από δώ και στο εξής αναμένω τίτλους όπως π.χ.:

    «Συνελήφθη ο Νεοδημοκράτης κατά συρροή δολοφόνος», «ομολόγησε ο ΠΑΣΟΚος λήσταρχος», «Στα πράσα πιάστηκε ο Κομουνιστής μεγαλοαπατεώνας», «Συνελήφθη ο ΔΗΜΑΡίτης εκβιαστής», «έσπασε ο ΣΥΡΙΖαίος τρομοκράτης»,...κτλ...κτλ...

    Και οι εισαγγελείς θα τρέχουν με ζήλο στα γραφεία των κομμάτων για έρευνες...

    Ζήλο τον οποίο δεν έδειξαν όταν ο Τσουκάτος ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ δημόσια ότι πήρε 1.000.000 μάρκα για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ.

    Ούτε σκέφτηκαν καν να κάνουν έρευνα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ούτε βέβαια τον κ. Τσουκάτο συνέλαβαν...

    Είστε λοιπόν άξιοι της μοίρας σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά τι νομιζετε φασιστάκια που το παίζετε και αντισυστημικοί ότι τα χάβουμε αυτα που λέτε,επειδή θέλετε να κρύψετε τις δολοπλοκίες? συψηφισμός δεν γίνεται, ίδιοι είσαστε και επιπλέον νεοναζί!δεν οργανωσε καμμιά επίθεση δολοφονική ο Τσουκάτος και θα ερθει κι αυτου η ώρα , μην ανησυχείτε τόσο ,ψηφίστε μαζί με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και μετά ζητάτε και τα ρέστα.Για να μη μιλήσουμε για τα πιο σάπια κομμάτια της επιχειρηματικής διαφθοράς που τους προσλαμβάνουν σαν μαντρόσκυλα και μπράβους. Και βεβαίως αυτή είναι η πιο εμφανής σχέση συναλλαγής με το οικονομικό κατεστημένο. Πυκνώνουν διαρκώς οι αποκαλύψεις για υπόγειες σχέσεις χρηματοδότησης με μεγάλα «τζάκια», κυρίως του εφοπλιστικού μπλοκ. Οι συγγένειες δεν κρύβονται. Οι βουλευτές της Χ.Α. υπερψήφισαν σκανδαλώδεις χαριστικές ρυθμίσεις στους εφοπλιστές, καταψήφισαν τη διερεύνηση του σκανδάλου του ξεπουλήματος της Αγροτικής Τράπεζας στον Σάλλα της Πειραιώς και με δημόσιες δηλώσεις τους στη Ζώνη του Περάματος προανήγγειλαν τις δολοφονικές επιδρομές τους κατά των εργατικών συνδικάτων, πρακτορεύοντας ανοιχτά τα συμφέροντα της ασύδοτης εργοδοσίας. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΓΑΣ

      Διαγραφή
  2. Ποια νεολαία Πασοκ ρε,υπάρχει ακομα τετοια πράμα?
    Για τους 2500+ νεκρούς (αυτοκτονίες) λογο του μνημονίου σας ποιος θα απολογηθεί ποιος θα πληρωσει ? ο Γιωργακης ή το σημερινό παχύδερμο σας που κυκλοφορει με ΒΜW 750000 ευρω?
    Ρε λαμογια εσεις καταστρέψατε ενα έθνος, έναν λαο 10000000 και μιλάτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να υπάρχουν παλιά λαμόγια του ΠΑΣΟΚ το καταλαβαίνω , να υπάρχουν νέοι άνθρωποι που να το υποστηρίζουν και να πιστεύουν ότι θα είναι το νεο πασοκ καλύτερο από πριν είναι απλά ΤΡΑΓΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λαμογια υπάρχουν σε όλα τα κόμματα. Πείτε μου ένα κόμμα που δεν έχει. Ο Μπρεχτ έλεγε αν ο λαός δεν μάθει να ψηφίζει τότε η μόνη λύση είναι να αλλάξουμε λαό! Οποίος κατάλαβε κατάλαβε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...σωστος,παμε για Σουηδία ,αν και κανει κρυο!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου