Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Πάντα αντίθετος στις διπλές κάλπες ο Κλ.Περγαντάς!

«Επιμένω και εμμένω ότι  οι διπλές κάλπες δεν με βρίσκουν , όχι μόνον  εμένα, σύμφωνο  για τις προσεχείς  περιφερειακές εκλογές αλλά το σύνολο των περιφερειαρχών της χώρας». Δηλώνει για μια ακομη φορά ο  Περιφερειάρχης Στερεάς Κλέαρχος Περγαντάς μέσα απο το κεντρικό  δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1.
 
Ο  πρώτος αιρετός Περιφερειάρχης Στερεάς σταθερός στην άποψη που είχε διατυπώσει και πριν  τρεις μήνες  από το δελτίο του FM-1 επαναλαμβάνει ότι αν η κυβέρνηση δεν θέλει περιφερειάρχες με  έργο και δράση και απλά αιρετούς κατ ευφημισμό αλλά στην ουσία διακοσμητικά πρόσωπα, δεν με βρίσκει σύμφωνο, γιατί  με το σύστημα αυτό και δεδομένων των ιδιαιτεροτήτων  των περιφερειακών εκλογών αν  ακολουθηθεί  μια τέτοια διαδικασία το μόνον που σα κάνει   συνεχώς ο αιρετός περιφερειάρχης είναι να αναζητεί  ευκαιριακές πλειοψηφίες προκειμένου να εφαρμόσει  ένα  ελάχιστο   μέρος του παροράματος του.
 
Καταληκτικώς ο κ.Περγαντάς τόνισε ότι  θα αναμένει τις εξελίξεις και ανάλογα με πως  θα αποφασίσει η κυβέρνηση να διοργανώσει  την εκλογική διαδικασία τότε…
 
«θα  πάρω θέση και θα  δηλώσω αν  θα είμαι ή όχι  εκ  νέου υποψήφιος περιφερειάρχης».

lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου