Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ελεύθερος με περιοριστικά μέτρα ο Τσοχατζόπουλος

Ένα παλιό άρθρο με τίτλο "Ελεύθερος με περιοριστικά μέτρα ο Τσοχατζόπουλος" (πραγματικότητα είναι, αλλά έγινε πριν το δικαστήριο, στις 8-2-2012) το οποίο αναδημοσίευσε κάποιος στο facebook και από εκεί, έφτασε να το "τσιμπήσουν" και να την πατήσουν ακόμη και σοβαρά ειδησιογραφικά πρακτορεία με πρώτο το sigmalive το οποίο ήταν το πρώτο που το αναδημοσίευσε και φυσικά του έδωσε κύρος. 
 
Χθες νωρίς μάλιστα η είδηση -εκτός από το facebook- υπήρχε μόνο στο sigmalive. Από εκεί ήταν όλες οι αναδημοσιεύσεις στα υπόλοιπα ΜΜΕ, sites και blogs.
 
Φυσικά, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά η πλάκα είναι ότι η ανάρτηση στο facebook   απ'όπου ξεκίνησαν όλα έγινα με την πραγματική ημερομηνία (8-2-1012) την οποία κανείς όμως δεν πρόσεξε.

Τουλάχιστον η διάψευση γίνεται με την ίδια ταχύτητα στα ΜΜΕ και στο ίντερνετ με την οποία εξαπλώθηκε και η ετεροχρονισμένη είδηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου