Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Κίνηση αλληλεγγύης κατά των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών


· 2.000.000 Έλληνες είναι άνεργοι με το 65% των νέων να κοιτάζουν το επαγγελματικό τους μέλλον βρίσκοντας όλες τις πόρτες κλειστές.

· 1.000.000 είναι «ασφαλισμένοι» στον ΟΑΕΕ, στην ουσία ανασφάλιστοι χωρίς γιατρούς και φάρμακα.

· 380.000 είναι υπόδικοι και απειλούμενοι άμεσα με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς με τις ρυθμίσεις χρεών, αντί να διευκολύνουν, ουσιαστικά να στραγγαλίζουν τους εμπόρους και τους βιοτέχνες.

· Έχουν καταγραφεί 7.000 αυτοκτονίες και χιλιάδες ιατρικά προβλήματα ανθρώπων που βρίσκονται στα όρια του αφανισμού, της απελπισίας και της κατάθλιψης.

· Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες αδυνατούν να καλύψουν το στεγαστικό τους δάνειο και θα βρεθούν μπροστά στον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας από την τράπεζα που όλοι πληρώνουμε για την ανακεφαλαιοποίση της. 

Φτάνει πια, δεν πάει άλλο. Η σιωπή είναι συνενοχή. Αν δεν αντιδράσουμε τώρα αύριο θα είναι πολύ αργά.

Η Κίνηση αλληλεγγύης κατά των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών που συστάθηκε, υλοποιώντας απόφαση των φορέων που συμμετείχαν σε σύσκεψη του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας και αποφάσισε τη διεύρυνση της με πολίτες κάθε επαγγελματικής δραστηριότητας, προχωρά σε μια σειρά πρωτοβουλίες για το επόμενο διάστημα. 

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013 διοργανώνει εκδήλωση ενημέρωσης από το δικηγόρο Δημήτρη Σταματόπουλο που θα πραγματοποιηθεί στις 7.00 το απόγευμα στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών, Όθωνος 3 στην πλατεία Λαού.

Αρχίζει η λειτουργία τηλεφωνικών γραμμών που θα εδρεύουν στα γραφεία του Επιμελητηρίου τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Κάθε ενδιαφερόμενος συμπολίτης μας που βρίσκεται αντιμέτωπος με τα μέτρα αναγκαστικής είσπραξης του ΟΑΕΕ μπορεί να επικοινωνεί με τους αριθμούς 22310 22112 και 22310 21395 (κ. Γιώργος Ζάρδας).

Λειτουργεί πλέον στο Facebook η σελίδα της Κίνησης αλληλεγγύης κατά των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών με τους φίλους να αυξάνονται καθημερινά.

Γίνεται προσπάθεια και θα προγραμματιστούν τις επόμενες ημέρες επισκέψεις στους υπόλοιπους δήμους της Φθιώτιδας προκειμένου να συσταθούν πυρήνες της Κίνησης στη Στυλίδα, στην Αταλάντη, στα Καμένα Βούρλα, στην Μακρακώμη και στο Δομοκό. 

Σας καλούμε να συμμετέχετε στην Κίνηση αλληλεγγύης δείχνοντας τη ενεργή συμπαράστασή σας στους συμπολίτες που θα βρεθούν άμεσα αντιμέτωποι με τους δικαστικούς κλητήρες και τα κατασχετήρια σημειώματα του ΟΑΕΕ, των τραπεζών και της εφορίας. 

Στη λαίλαπα των πολιτικών των κυβερνήσεων των μνημονίων να σηκώσουμε κεφάλι και να οργανώσουμε την αντίσταση μας απέναντι τους. Ή αυτοί ή εμείς. 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα μέλη του συντονιστικού της Κίνησης αλληλεγγύης κατά των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών:

Γιάννη Μπέρδο, 6940759600
 
Νταφλούκα Βασίλη, 6948834488
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου