Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Συμπλοκή των ΜΑΤ με τους εργαζόμενους τους ΛΑΡΚΟ

Μάχη σώμα με σώμα έδωσαν νωρίς το μεσημέρι εργαζόμενοι της Λάρκο και απλοί πολίτες με τα ΜΑΤ.


Στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας - στο ρεύμα ανόδου, στο ύψος του Μαρτίνου Φθιώτιδας- εκτυλίχθηκαν σοβαρά επεισόδια όταν εργαζόμενοι της βιομηχανίας με τις οικογένειές τους, μαζί με βουλευτές, αυτοδιοικητικούς και φορείς της Λοκρίδας, στο πλαίσιο προγραμματισμένης κινητοποίησης, επιχείρησαν να κλείσουν την κυκλοφορία και στα δυο ρεύματα. 
Στη 1 παρά 20 οι συγκεντρωμένοι έκλεισαν συμβολικά την εθνική οδό για δεκαπέντε λεπτά και αμέσως ο επικεφαλής των ΜΑΤ έδωσε εντολή στις 6 διμοιρίες που ήταν στο σημείο να απωθήσουν τους διαδηλωτές με ρίψη χημικών και βομβίδων κρότου- λάμψης.

Ακολούθησαν συμπλοκές σώμα με σώμα, με τα ΜΑΤ να επιτίθονται στους συγκεντρωμένους οι οποίοι ανταπέδωσαν πετώντας πέτρες. 
Σημειώθηκαν αρκετοί τραυματισμοί, ενώ έγιναν και πολλές συλλήψεις. 

Αποκαλυπτικό το video του Star Κεντρικής Ελλάδας με την Ιωάννα Καραγιάννη και τον Δημήτρη Κουκογιάννη που βρέθηκαν στο κέντρο των επεισοδίων στην προσπάθειά τους να καταγράψουν τα γεγονότα, με συνέπεια να κινδυνεύσουν και οι ίδιοι:


Συμπλοκή των ΜΑΤ με τους εργαζόμενους τους ΛΑΡΚΟ από LAMIASTARGR

lamiastar


Μάτωσαν τον αγώνα της ΛΑΡΚΟ. Έπνιξαν στα χημικά τη συγκέντρωση στο Μαρτίνο.


Επεισόδια που θυμίζουν τα αντίστοιχα της αγροτικής μάχης της Ανθήλης προκλήθηκαν σήμερα στην Ε Ο στον κόμβο του Μαρτίνου.

Μόλις ολοκλήρωνε την ομιλία του ο πρόεδρος του σωματείου της Λάρυμνας Α Κορέτζελος ξεκίνησε η αναταραχή με βροχή χημικών και επίθεση της αστυνομίας κατά πάντων.

Ακολούθησε πανδαιμόνιο, μάχες σώμα με σώμα, ροπαλιές και κυνηγητό από τους αστυνομικούς, και προσπάθεια άμυνας από τους συγκεντρωμένους οι οποίοι σποραδικά έριχναν πέτρες κατά του τείχους των πάνοπλων αστυνομικών.
 
Καταγγελτικοί για όσα συνέβησαν σήμερα το μεσημέρι στην ΕΟ, εμφανίστηκαν μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΛΑΜΙΑ FM-1, οι βουλευτές Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος και Βασίλης Κυριακάκης που από την συγκέντρωση κατέληξαν για διαπραγματεύσεις στο αστυνομικό τμήμα Αταλάντης όπου είχαν προσαχθεί κάποιοι από τους συγκεντρωμένους .
 
Στον Βασίλη Κυριακάκη μάλιστα που θέλησε να περάσει το τείχος των αστυνομικών για να βοηθήσει κάποιον που είχε δεχτεί μεγάλη ποσότητα χημικών και είχε πέσει στο έδαφος, ζητήθηκε η ταυτότητά του πριν του δοθεί η άδεια αν και δήλωσε εξ αρχής τις ιδιότητές του του ιατρού και του βουλευτή.

Στην συγκέντρωση και στο αστυνομικό τμήμα βρέθηκαν ακόμη μαζί με τον δήμαρχο Λοκρών Νίκο Λιόλιο, οι βουλευτές Νίκος Σταυρογιάννης της Νέας Μέρας και Γιάννης Σταθάς του ΣΥΡΙΖΑ , ο αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Στάικος, ο πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θόδωρος Χειμάρας και ο γραμματέας της ΝΕ Φθιώτιδας Χρήστος Μπώκος.
 
lamiafm1

13 σχόλια:

  1. Ήταν προγραμματισμένη κινητοποίηση εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και με την καθοδήγηση του... Δήμου Λοκρών (!) με τη μορφή, αρχικά της συμβολικής κατάληψης της εθνικής οδού στη γέφυρα του Μαρτίνου...

    ...η οποία τελικά μόνο συμβολική δεν ήταν!!!

    Προσπάθησαν να "κόψουν" στην μέση της Ελλάδα για την ΛΑΡΚΟ!!!

    ...και τότε έπεσαν τα δακρυγόνα βροχή...

    Αλήθεια, είδε κανένας τον Λιόλιο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΣΟΚΟΛΑΜΟΓΙΑ. ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ; ΟΥΟΥΟΥΣΤ!!!!! ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ. ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ 3000 ΚΑΙ 4000 ΕΥΡΩ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε μήπως είδε κανείς τον Λιόλιο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΕΛΕΤΕΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗ "ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ". ΕΝ ΟΨΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήμουν εκεί και αυτό που είδα ήταν το λιγότερο εξοργιστικό.
      Η γραμματέας της ΚΟΒΑ Λοκρών και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και εκλεγμένος Δημ.Σύμβουλος καθόντουσαν πλάι - πλάι με τους μπάτσους και ατένιζαν το ανελέητο ξύλο που τρώγαμε! Κατά τ'άλλα προ 1 εβδομάδας κάναν τη δικής τους φιέστα με τον μέγα πρόεδρό τους Κουτσούμπα. Δεν ντρέπονται να λεν ότι φέραν λεωφορεία από όλη την Ελλάδα. (για να φαίνονται πολύ).
      Μια ζωή ουραγοί της Δεξιάς και του κεφαλάιου!

      Διαγραφή
  6. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ,ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΜΑΖΙ ΠΑΝΤΟΥ! ΧΡΗΣΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΞΘΕΙΣ ,ΜΑΖΙ ΣΥΣΩΜΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ. ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ, ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΣΑΜΑΡΑ . ΤΟ ΝΟΙΩΣΑΤΕ ΣΤΠΟ ΠΕΤΣΙ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΡΑΓΑΝΑΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ , ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΜΕ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ, ΦΑΓΑΜΕ ΞΥΛΟ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΤΕ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2010 ΕΙΠΑ ,ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ , ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΑΝ , Ο ΔΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ,ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΕΙ,ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ή ΕΣΤΩ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ!ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ , ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ? ΤΟ ΠΟΛΥ 1 ΜΗΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ; ΠΟΙΟΙ; ΑΥΤΟΙ; ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;

      Διαγραφή
  7. Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ... ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είστε τόσο γελοίοι όσο δε φαντάζεστε. Η ΛΑΡΚΟ δίνει ψωμί και ζωή σε εκατοντάδες ανθρώπους. Όσον αφορά τους παχυλούς μισθούς, αυτοί μειώνονται - αν θέλουν οι κυβερνώντες αλλά δε θέλουν. Τα χημικά και τα σπασμένα πλευρά δε ξεγίνονται!
    Είστε ένα μάτσο ρουφιάνοι! Αλλά οι ξεπουλημένοι κυβερνώντες δεν υπολογίζουν κανέναν και εδώ που είμαστε θα βρεθείτε! Και να μη ξεχνάτε ρουφιάνοι κάτι, "την ρουφιανιά πολύ αγάπησαν, τον ρουφιάνο ουδείς!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ενας Παρατηρητής της κατάστασης.

    1. Οι συνδικαλιστες της ΛΑΡΚΟ μιλουν συνεχεια στα τηλεφωνα με βουλευτες κ υπουργους της κυβερνησης , πως και επιτεθηκαν τα ΜΑΤ? απο που πηραν εντολή , μήπως το ξεραν απο πριν οτι θα κλεισει ο δρομος και ελεγαν στον κοσμο ΜΟΝΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ? Τι αγώνας του γλυκου νερου είναι αυτός;

    2. ΑΛηθευει οτι οι ιδιοι κυριοι εχουν παρει θεσεις/προαγωγες/μισθους από την εταιρεία;

    3. Αφού όλοι ξερουν τι γινεται , ολοι ξερουν οτι το σωματειο ειναι πουλημενο γιατι καθονται και παιρνουν εντολες απο εκεινους και δεν βγάζουν άλλους ;

    Ειστε ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ ανθρωπάκια. Οταν μπορεσετε και νικησετε ετους φοβους σας ίσως να αλλαξετε νοοτροπια , μεχρι τοτε απολαυστε απο μακρια τους συνδικαλιστες που εχουν "φτιαχτει"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙΟΒΛΑΧΟΙ; ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ. ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ. ΡΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΒΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου