Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Ομόφωνη απόφαση τριών ΝΕ ΠΑΣΟΚ της Στερεάς: Για την παρεμπόδιση ξεπουλήματος της ΛΑΡΚΟ

 Ν.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - Ν.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ - Ν.Ε. ΒΟΙΩΤΙΑΣ 
 

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013 εκπρόσωποι των ΝΕ Φθιώτιδας, Εύβοιας και Βοιωτίας συμμετείχαν σε σύσκεψη στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα με θέμα τη πορεία της ΛΑΡΚΟ, παρουσία του γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Νίκου Ανδρουλάκη, συνδικαλιστών της ΠΑΣΚΕ- ΛΑΡΚΟ και στελεχών του κόμματος .

Το ΠΑΣΟΚ δεσμεύτηκε να κάνει κάθε ενέργεια για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του εργοστασίου καθώς και για τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας .

Ομόφωνη απόφαση των τριών ΝΕ είναι η παρεμπόδιση οποιασδήποτε προσπάθειας ξεπουλήματος της ΛΑΡΚΟ καθώς και των ΕΑΣ ,ΕΛΒΟ ,ΕΑΒ , όπως και η διατήρηση των κεκτημένων εργασιακών δικαιωμάτων ώστε να μη χαθεί ούτε μία θέση εργασίας και ιδιαίτερα στη περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας όπου η ανεργία κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις. 

Για τις Νομαρχιακές Επιτροπές

Οι Γραμματείς 


ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ                   ΕΥΒΟΙΑΣ                   ΒΟΙΩΤΙΑΣ 

ΜΠΩΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ   ΚΑΡΑΒΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ   ΚΑΣΤΡΙΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
τηλ. 6979892209            τηλ. 6982142543          τηλ. 6985082310



1 σχόλιο:

  1. ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ? ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΤΗΝ ΦΤΑΣΑΝ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ .ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ 4% ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ.ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΑ ΠΑΠ..ΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΓΡΑΦΟΥΝ.ΕΔΩ ΑΥΤΟΙ ΓΡΑΨΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ?ΞΥΠΝΗΣΤΕ , ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου