Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Διευθυντή σχολείου καταγγέλει η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Λαμιέων


Διευθυντής αντάξιος του «Νέου Σχολείου»

Ενώ «καίγεται το πελεκούδι» σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης,

Ενώ έχει προκηρυχτεί από τα συνδικάτα των εκπ/κών απεργία-σύγκρουση με την κυβέρνηση, με αφορμή το Σ.Ν. για το «Νέο Λύκειο», 

Ενώ έγινε σφαγή στη Βθμια Επαγγελματική Εκπαίδευση, 

Ενώ απολύονται καθηγητές και μένουν μετέωροι μαθητές του Λυκείου του, 

Ο Δ/ντής του 2ου ΕΠΑΛ Λαμίας, κ. Βουρλάκης, απαγόρεψε σε Δημοτική Σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Λαμιέων να απευθύνει χαιρετισμό, μετά την τέλεση του αγιασμού στους μαθητές και τους καθηγητές σήμερα το πρωί, 11/9. 

Η δικαιολογία του: Δεν υπάρχει προηγούμενο να απευθύνουν χαιρετισμό δημοτικοί σύμβουλοι παρατάξεων.

Πέρα από την ερμηνεία της δημοκρατίας από μέρους του κατά πώς τον βολεύει -αφού ακόμα και ο δήμαρχος είναι μέλος παράταξης και στέλεχος κυβερνητικού κόμματος- έχουμε να προσθέσουμε τα παρακάτω: 

Δεν είναι εκπ/κός ο κ. Δ/ντής; Δεν έχει πάρει μυρωδιά τι είδους και τι μεγέθους επίθεση εξαπολύει η άρχουσα τάξη στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις του λαού; Και εν προκειμένω στη μόρφωση των παιδιών της εργατικής-λαϊκής οικογένειας; 


Αντί να επιτρέψει, ως όφειλε, σε εκλεγμένη εκπρόσωπο του λαού να μιλήσει σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς, τήν απέκλεισε, επειδή επιλέγει να ακούγεται στο σχολείο «του» μόνο η αντιλαϊκή- αντιεκπαιδευτική φωνή των παρατάξεων της εξουσίας. 

Τάσσεται με την εκπαίδευση που οικοδομεί η αστική τάξη, η Ε.Ε., τα κόμματα του κεφαλαίου, τα ευρωενωσιακά κόμματα. Τάσσεται και υπηρετεί το «Νέο Σχολείο» των δεξιοτήτων, της κατάρτισης, της αμορφωσιάς των παιδιών της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων. 

Μπράβο, κ. Διευθυντή! Άξιος ο μισθός σου! 

ΛΑΜΙΑ 11/9/2013    


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου