Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Συνελήφθησαν Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης και άλλα 5 στελέχη της Χρυσής Αυγής

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά την έρευνα του Αρείου Πάγου για τις δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής....


Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη, οι συλλήψεις άρχισαν από τον «σκληρό» πυρήνα της Χρυσής Αυγής, και συγκεκριμένα από το γραμματέα του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο, αλλά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ηλίας Κασιδιάρης.
  
Παράλληλα, συνελήφθησαν ακόμη πέντε στελέχη του κόμματος.
  
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής συνελήφθη λίγο πριν τις 9 σήμερα το πρωί, όπως επίσης και πέντε ακόμη στελέχη και βουλευτές του κόμματος, για τους οποίους φέρεται να υπάρχουν, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, αδιάσειστα στοιχεία εμπλοκής σε εγκληματικές δραστηριότητες.


Τα ξημερώματα του Σαββάτου ενεργοποιήθηκε η παραγγελία της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, καθώς έχει τεκμηριωθεί ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση

Αναζητούνται και άλλοι τρεις με τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής, αλλά και 34 ακόμη στελέχη. 

  

Σημειώνεται ότι εάν η σύλληψη συνδέεται με την κακουργηματική κατηγορία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, τότε δεν επηρεάζει η βουλευτική ασυλία.
 

Το 
πόρισμα του εισαγγελέα για την Χρυσή Αυγή


Εννέα σελίδες είναι το πόρισμα του Εισαγγελέα με βάση το οποίο εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης για τα στελέχη και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, αλλά και του αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου.

Το πόρισμα περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια την οργάνωση της Χρυσής Αυγής, την δομή και την ιεραρχία, δίνοντας διεισδυτικό ρόλο στον Νίκο Μιχαλολιάκο.

Μάλιστα, με βάση το πόρισμα δεν χρειάζεται να υπάρχει κάποιο αδίκημα για να προβούν οι Αρχές στη σύλληψη των μελών, καθώς αρκεί και μόνο η συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση.

Επιπλέον, στο πόρισμα του εισαγγελέα αναφέρεται ότι θα γίνουν έρευνες και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος κάτι που σημαίνει ότι άμεσα θα ανοίξουν και τραπεζικοί λογαριασμοί στελεχών και βουλευτών.

15 σχόλια:

  1. ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ..."ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ" ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ "ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ίδια υποθέτω που σας είπαν και πριν! Ισοτιμία και ισονομία για όλους! Ή δεν σας βολεύει αυτό και θα θέλατε να έχουν πει κάτι άλλο! Τ άρθρο της Γεωργοπούλου θα σε κατατοπίσει επαρκώς αν το διαβάσεις μια φορά ακόμα

      Διαγραφή
  3. ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ;
    Η ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ;
    Ο ΚΟΥΡΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΔΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ;
    ...ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KAI TΩΡΑ...ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΙ;

      Διαγραφή
    2. ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΣΥ ΕΝΑ ΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΜΩΣΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΦΑΛΑΓΓΑ, ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΑΝ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ "ΘΕΛΩ" ΣΑΣ, ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΛΙΓΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΣΑΣ. ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΛΟΙΠΟΝ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ Ή ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΜΕ!!!!

      Διαγραφή
    3. ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΘΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ "ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ" ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ Η ΧΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ "ΧΑΒΑ" ΣΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ! ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΒΛΕΠΕ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΧΑ.ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ; ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ; Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΚΡΩΝ ΖΗΤΑΕΙ "ΞΕΣΗΚΩΜΟ" ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ(ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ;) ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΑ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ! ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!

      Διαγραφή
  4. ΠΩΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ "ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς διαχειριστές: Βάλτε και την επιλογή "like".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ν.ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ.ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΤΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΧΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ.ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΣΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΕ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΧΑ .ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣ ΘΙΓΕΙ ΠΟΤΕ.ΑΦΗΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ [ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ] ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ.ΜΟΝΟ Η ΝΔ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΟΥΣ.ΤΙ ΚΑΝΟΝΙΖΕΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ.ΘΑ ΜΑΣ ΘΑΨΕΤΕ? ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ?ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ?ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ Η ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ?Ο ΦΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ Η ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ? ΜΗΠΩΣ ΚΥΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ Π.Χ.( ΛΑΡΚΟ) ? ΓΙΑΤΙ Η ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ?ΓΙΑΤΙ Η ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΔΕΝ ΑΧΟΛΗΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ? ΓΙΑΤΙ Η ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΗΞΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΕΙΟ? ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ?ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΙ ΤΡΟΙΚΑ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΦΟΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΞΩ!!!!!!
    ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.
    ΑΡΕ ΕΛΛΗΝΑ.......................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν μια άθλια παραπληροφόρηση που δεν ισχύει. Και δεν ήταν τυχαίο που έπεσε όταν οι δολοφόνοι μπουζουριάστηκαν!

      Διαγραφή
  10. ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ !!
    Αλλά που να το ξέρετε αυτό ρουφιανάκια της ΕΥΠ(κυπ), στρατιωτάκια του αστικού κράτους.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ......ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου