Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ παραχώρησε ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Νικόλαος Λιόλιος ενόψη της συναυλίας Αλληλεγγύης και Αγάπης

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Νικόλαος Λιόλιος παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ, ενόψη της συναυλίας Αλληλεγγύης και Αγάπης που έχει προγραμματιστεί για τις 29 Αυγούστου στην Αταλάντη με την αφιλοκερδή συμμετοχή του κ. Γιάννη Πλούταρχου.

Στην συνέντευξή του ο Δήμαρχος Λοκρών επεσήμανε ότι, θα πρέπει να υπάρχει συμμετοχή όχι μόνο των δημοτών αλλά και των άλλων περιοχών της Περιφέρειάς μας ως πράξη αλληλεγγύης σε συνδημότες μας που έχουν προβλήματα υγείας και χρειάζονται επείγουσα βοήθεια.

Αναφερόμενος στις σημερινές επιπτώσεις της κρίσης, τόνισε ότι η αλληλεγγύη και ο εθελοντισμός αποτελούν τον αντίποδα και στέλνουν ελπιδοφόρα μηνύματα σε μια κοινωνία που καθημερινά δοκιμάζεται.
 
Ευχαρίστησε τον τραγουδιστή κ. Γιάννη Πλούταρχο για την ευγενική του προσφορά σ’ αυτήν την προσπάθεια στήριξης ανθρώπων που αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα και καλεί όλους για ενεργό συμμετοχή και παρουσία.
 
Στις 9.30 αύριο το βράδυ στο γήπεδο της Αταλάντης θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία του Πλούταρχου.
Ο δήμος Λοκρών προσκάλεσε τον αγαπημένο ερμηνευτή που αφιλοκερδώς δέχτηκε να τραγουδήσει προκειμένου να συγκεντρωθούν έσοδα στις οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

1 σχόλιο:

  1. MPRABO OLO EKDHLWSEIS KAI ERGA AYTOS O DHMARXOS.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙΟ ΜΠΥΜΕΡΑΓΚ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΟΥ. ΨΈΜΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΡΑΓΚΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ . ΤΥΧΕΡΟΣ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!ΠΡΙΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ,ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ! ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου