Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Τραγάνα:Ξύπνησαν από τις φωνές ενός άντρα που είχε μαχαιρωθεί!


Σοκαρισμένοι είδαν έναν άνθρωπο να καλεί για βοήθεια...

Ο άτυχος 32χρονος, πατέρας 5χρονου παιδιού, Αλβανικής καταγωγής, ήταν πεσμένος στον δρόμο μπρός στο σπίτι του και μέσα στα αίματα ζητούσε βοήθεια και ευτυχώς γι΄αυτόν , τον άκουσαν Έλληνες γείτονες που κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο και αστυνομία.
 
Όλα έγιναν τα ξημερώματα Κυριακής, μιας και γαμπρός και κουνιάδος, κολλητοί φίλοι μέχρι τότε, επέστρεφαν από την νυχτερινή τους διασκέδαση στα σπίτια τους. 

Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια γιατι οπως έλεγε ο γαμπρός , η γυναίκα του κάνει διάφορα και δέχεται μυνήματα από αγνώστος κι ο κουνιάδος δεν κάνει τίποτα για να την συνετίσει!Το θύμα ,απάντησε αυτά είναι οικογενειακή σας υπόθεση και δεν με ενδιαφέρει!Τότε ο 36χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και κάρφωσε στον θώρακα ,το κεφάλι και την πλάτη τον κουνιάδο του. 
 


Το 32χρονο παλικάρι όταν ήρθε το ασθενοφόρο ήταν πεσμένο στο δρόμο και έδειχνε να έχει χάσει τις αισθήσεις του γιατί είχε χαθεί πάρα πλύ αίμα και σήμερα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της Λαμίας . Από το σημείο περισυνελέγη και κατασχέθηκε το μαχαίρι με το οποίο ο 36χρονος Αλβανός, διέπραξε την απόπειρα, ενώ από τους αστυνομικούς διενεργούνται έρευνες προκειμένου και να διαπιστωθούν τα αίτια του περιστατικού.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αταλάντης ενώ ο συλληφθείς που παραδόθηκε μόνος του μετά απο 12 ώρες, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.


ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ
 


"Τσακωθήκαμε. Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι τον μαχαίρωσα. Ίσως να φταίει το ποτό που ήπιαμε.", είπε λίγες ώρες αργότερα στους αστυνομικούς.
 

Δεν μπορεί ακόμα να εξηγήσει στους αστυνομικούς γιατί τον άφησε αιμόφυρτο στον δρόμο και έφυγε...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου