Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Παράνομη εκδήλωση Χρυσαυγιτών στους Δελφούς - Οκτώ προσαγωγές

Πόσο Χριστιανική είναι η Χρυσή Αυγή; Οι ειδωλολατρικές τελετές και το αντιχριστιανικό παρελθόν του Ν. Μιχαλολιάκου.

Στην προσαγωγή οκτώ χρυσαυγιτών προχώρησε αργά το βράδυ της Τετάρτης η αστυνομία στο χώρο των Δελφών. 

ÄÅËÖÏÉ ÁÑ×ÁÉÁΤα μέλη της Χρυσής Αυγής προσπάθησαν να διοργανώσουν εκδήλωση στο αρχαιολογικό χώρο των Δελφών δίχως να έχουν την απαιτούμενη άδεια. Μάλιστα παρεμπόδισαν και τους παρευρισκόμενους στο χώρο. Ειδικά κατά τη χθεσινή νύχτα που εξαιτίας της πανσελήνου σε πολλούς αρχαιολογικούς χώρους ανά την Ελλάδα επικρατούσε το αδιαχώρητο.

Σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Ευβοίας και Φωκίδας του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία καταδίκασε μεταξύ άλλων «τα μισαλλόδοξα συνθήματα περί καθαρότητας του έθνους που έγραψαν τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας και γέμισαν νεκρούς ανά τον κόσμο».

Από την πλευρά της η Νομαρχιακή Επιτροπή Φωκίδας του ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε μεταξύ άλλων «την απαράδεκτη χρησιμοποίηση» του ιερού χώρου των Δελφών από όσους ενστερνίζονται την φασίζουσα ιδεολογική προπαγάνδα, προβάλλοντας έντεχνα τα ψευτο-Ελληνικοχριστιανικά ιδεώδη».

 
Ειδωλολάτρες και αντιχριστιανοί
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Χρυσή Αυγή και τα μέλη της επιδίδονται σε παγανιστική λατρεία. «…Όμως ο ήλιος επέστρεψε και σηματοδοτεί την αρχή της νίκης του Φωτός επί του Σκότους. Σκότος, η παρακμή της υπόδουλης Πατρίδας μας. Φως η νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού».

Αυτή είναι η περιγραφή από τη «μαυροντυμένη Φάλαγγα» όπως αποκαλείται η νεολαία της Χρυσής Αυγής, που πορεύεται προς την «οχυρωμένη κορυφή» για να γιορτάσει το χειμερινό ηλιοστάσιο, τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου. Μια τελετή που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως καθώς θυμίζει παγανιστική λατρεία. Η Χρυσή Αυγή συνηθίζει να οργανώνει τέτοιες εκδρομές, οι οποίες αποσκοπούν στη σκληραγώγηση των μελών, στα πρότυπα των αρχαίων Σπαρτιατών.

 
Μιχαλολιάκος: «ο χριστιανισμός είναι μια κίνηση υποβαθμίσεως του κόσμου»

Εκτός από παγανιστικές και ειδωλολατρικές τελετές, η Χρυσή Αυγή φαίνεται πως δεν είναι εν τέλει τόσο Χριστιανική και Ορθόδοξη όσο δείχνει. Όπως είχε αποκαλύψει το HOT DOC στο 16ο τεύχος του, η χριστιανική πλευρά της Χρυσής Αυγής είναι περισσότερο προπέτασμα καπνού, παρά ιδεολογική τοποθέτηση.

Ο επικεφαλής της ΧΑ, Νίκος Μιχαλολιάκος, στα πρώτα τεύχη του περιοδικού «Χρυσή Αυγή», εμφανίζεται να λατρεύει το Σατανά, μέσα από ποιήματα και άρθρα. Ακόμη, η γνωριμία του με τον Οδυσσέα Πατεράκη τον οδήγησε σε δρόμους που κανένα κόμμα που υποστηρίζει την Ορθοδοξία δεν θα διάβαινε. Ο Πατεράκης δίδαξε στον νεαρό τότε Μιχαλολιάκο μια μυστικιστική διάσταση του ναζισμού, κυρίως μέσα από το βιβλίο των Λουί Πάουλες και Ζακ Μπερζιέ, «Η αυγή των μάγων». Το βιβλίο αυτό έγινε το Ευαγγέλιο για την ομάδα του Μιχαλολιάκου. Σε αυτό αναφέρονταν για πρώτη φορά οι λέξεις «Χρυσή Αυγή», ως όνομα μυστικιστικής οργάνωσης, της οποίας ο Χίτλερ ήταν μύστης και αρχηγός.

Το 1982, ο Ν. Μιχαλολιάκος θα προλογίσει το βιβλίο του Οδυσσέα Πατεράκη, με τίτλο «Το Αστραφτερό Σκοτάδι του Εωσφόρου». Στον πρόλογό του, ο Μιχαλολιάκος θα αναφέρει το χριστιανισμό ως «σκοταδισμό 20 αιώνων», ενώ δεν θα παραλείψει να παινέψει τον συγγραφέα για την πνευματική του τόλμη να αναφέρει τους «παλιούς παραδείσους, οι οποίοι συγχρόνως είναι και οι μελλοντικοί κόσμοι των ονείρων μας, τα οποία με τη Βούλησίν μας θα γίνουν πραγματικότης».

Ο άνθρωπος που ηγείται μιας δήθεν φιλοχριστιανικής οργάνωσης, έχει πολλάκις αναφέρει στο περιοδικό της τον χριστιανισμό. Είτε ως «επιδημία που εισέβαλε και ενέσκηψε ως θρησκευτική πανούκλα», είτε ως Ιουδαιοχριστιανισμό, ο οποίος «μεταλαμπαδεύτηκε στην Ευρώπη σε εποχή πολιτιστικού μαρασμού και βαθειάς κρίσης των Παραδοσιακών Αξιών και κατόρθωσε να εμφυτεύσει τον Εβραϊκό σκοταδισκό στον κορμό του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού ώστε να τον αποκόψει από τις καταβολές του». Στο ίδιο κείμενο, ως δεσπόζουσα θρησκεία της Εθνοκοσοσιαλιστικής Ευρώπης αναφέρεται ο Παγανισμός, γιατί «είναι η έκφραση του αισθήματος θρησκευτικότητας του Αρίου Ανθρώπου».

Ακόμη και σήμερα, στις πρόσφατες κινητοποιήσεις της Χ.Α, έξω από το θέατρο «Χυτήριο», όπου προπηλάκιζαν τους θεατές γιατί έκριναν το έργο αντιχριστιανικό, ο βουλευτής τους Γερμενής, γνωστός ως «Καιάδας», τραγουδούσε για τον «μπάσταρδο υιό του Θεού, τον γαμημένο Ιησού Χριστό. Μα τώρα ο διάβολος υπερισχύει» και πολλούς παρομοίου περιεχομένου στίχους.

ANTIFA LOKRIDAS 
Απο koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου