Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Χρήστος Ζώης: Ο κ. Στουρνάρας υφαίνει «δίχτυ» προστασίας του υπόδικου κ. Γεωργίου

Ο Πρόεδρος του Κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ» Χρήστος Ζώης, με αφορμή την Αριθμ. 736 Τροπολογία για το στατιστικό απόρρητο που κατέθεσε στη Βουλή ο κ. Στουρνάρας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Οι βουλευτές του Κόμματος Νέα ΜΕΡΑ κκ. Κουράκος και Σταυρογιάννης κατέθεσαν από τον Ιούνιο ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών, ζητώντας εξηγήσεις για την απόφαση της ΕΛΣΤΑΤ να διανείμει δήλωση απορρήτου, που υποχρέωνε τους υπαλλήλους να μην καταθέτουν στοιχεία ακόμα και ενώπιων των δικαστικών ή φορολογικών αρχών.
 
Στην απάντηση που υπογράφει ο κ. Στουρνάρας ο κ. Γεωργίου ισχυρίζεται ότι καλύπτεται πλήρως από τον Στατιστικό Νόμο Παπακωνσταντίνου 3832/2010 για την πλήρη προστασία του «απορρήτου» των στοιχείων, που επιθυμεί διακαώς ο επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ κ. Γεωργίου.
 
Μπροστά στην κατάρρευση της επιχειρηματολογίας του κ. Γεωργίου, ο κ. Στουρνάρας σπεύδει να υφάνει νέο δίχτυ προστασίας του εκλεκτού του κ. Παπακωνσταντίνου και να περάσει νύχτα τροπολογία που θα τον καθιστά παντοδύναμο, κυρίαρχο και υπεράνω οποιασδήποτε δικαστικής ή φορολογικής εξουσίας.
 
Δεν διατηρώ καμία αμφιβολία για την ικανότητα της Ανεξάρτητης Δικαιοσύνης να απαντήσει ηχηρά στις προσβολές του κ. Στουρνάρα, όπως έπραξε ήδη ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αθήνας.
 
Αναρωτιέμαι, όμως, για πόσο ακόμα θα ανέχονται τις προσβολές του άλλοτε ισχυρού συμβούλου του συστήματος Σημίτη οι ίδιοι οι βουλευτές της ΝΔ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου