Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Πανεπιστήμια και στα Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας η Νεολαία ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας θα ήθελε να συγχαρεί όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε αυτά.

Η σημερινή ημέρα αποτελεί το τέλος του μεγάλου ταξιδιού της μαθητικής ζωής και την επισφράγιση των προσπαθειών όλων αυτών τον χρόνων.
Σήμερα, ξεκινά γι’ αυτούς ένα ακόμη ομορφότερο ταξίδι, αυτό της φοιτητικής ζωής, που περιλαμβάνει, εκτός από την ενσωμάτωση στην ακαδημαϊκή κοινότητα της γνώσης και της έρευνας, την ταυτόχρονη προσωπική ωρίμανση των ενήλικων πλέον πολιτών οι οποίοι καλούνται, ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για τη χώρα μας, να ενσαρκώσουν την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Συγχαρητήρια αξίζουν αναμφίβολα και οι γονείς οι οποίοι, εν μέσω της χειρότερης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που μαστίζει την πατρίδα μας, έδωσαν το δικό τους αγώνα, συμπαραστεκόμενοι όλα αυτά τα χρόνια, τόσο υλικά όσο και ηθικά, στα παιδιά τους.
Στους μαθητές που δεν μπόρεσαν να επιτύχουν τη εισαγωγή τους, αξίζουν επίσης θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Μπορεί το αποτέλεσμα σε αυτή την μάχη να μην ήταν το καλύτερο αλλά ο αγώνας της ζωής συνεχίζεται.
Τα προβλήματα της ελληνικής εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων είναι γνωστά και συνδέονται ευθέως με τα συνολικά διαχρονικά προβλήματα της Ελλάδας. Οι σημερινοί επιτυχόντες τα βίωσαν ως μαθητές και δυστυχώς θα τα βιώσουν και ως φοιτητές. 
Παρόλα αυτά είναι στο χέρι όλων μας ως Νέων να αποτελέσουμε τη γενιά η οποία ξεπερνώντας αυτήν την κρίση, θα πάει τη χώρα μπροστά και θα διορθώσει τα κακώς κείμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου