Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ

Η επί δεκαετίες κακοδιαχείρηση της μείζονος σημασίας βιομηχανίας της Ελλάδας, ΛΑΡΚΟ, πρέπει άμεσα να λάβει τέλος.


Τα Διοικητικά Συμβούλια, τα διορισμένα από την εκάστοτε κυβέρνηση, αποδείχτηκαν για ακόμα μία φορά ανίκανα να υπερασπιστούν τα συμφέροντα τόσο της εταιρείας και των εργαζομένων, όσο και της Ελλάδας!

Τα Golden Boys της διοίκησης φάνηκαν να ενεργούσαν είτε για τα συμφέροντα χρηματιστηριακών κύκλων, είτε για συμφέροντα άλλων ανταγωνιστικών εταιρειών και, ούτε στο ελάχιστο, για τα συμφέροντα της ίδιας της ΛΑΡΚΟ.

Τα Σωματεία των Εργαζομένων, δέσμια ως είθισται και αυτά στην τυχοδιωκτική και ευκαιριακή μικροπολιτική των Αθηνών, συνεχίζουν να συμμετέχουν και να στηρίζουν τις αποτυχημένες πολιτικές μέχρι και σήμερα.

Μπορεί να θεωρηθεί κατακριτέα μεν αλλά αναμενόμενη δε η προδοτική τακτική των Διοικήσεων και των Golden Boys, όμως, η ΑΝΟΧΗ και η ΣΙΩΠΗ από μέρους των εργαζομένων και των Σωματείων τους αγγίζει τα όρια της συνωμοσίας, της κοροϊδίας και του παραλογισμού .
 
Στη δύνη αυτού του παραλογισμού βλέπουμε αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι να συνεχίζουν να ανέχονται την εκπροσώπηση τους από γνωστές μαριονέτες του παλαιοκομματικού συστήματος. Βλέπουμε ταυτόχρονα να τρέχουν να αρπάξουν το ξεροκόμματο που τους πετούν (προαγωγές, προσλήψεις, εξάμηνες ανανεώσεις λειτουργίας κ.α.), αρνούμενοι συστηματικά να παραδειγματιστούν από τον εργασιακό Μεσαίωνα και την καταστροφή, όπου οδηγήθηκαν πρώην οικονομικοί γίγαντες (Λιμάνι- Πειραιάς, Ναυπηγοεπισκευαστική- Πέραμα), μέσω της ίδιας πολιτικής.


Σας καλούμε, λοιπόν, να αντιληφθείτε, ότι η ΜΟΝΗ διέξοδος από την Νεοφιλελεύθερη ΖΟΥΓΚΛΑ, που με μαεστρία στήνει γύρω μας το ΔΝΤ, η ΤΡΟΪΚΑ, και οι ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ μαριονέτες τους είναι ο δρόμος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, στον οποίο είναι αποφασισμένη να οδηγήσει το ΕΘΝΟΣ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Σας καλούμε λοιπόν, να συσστρατευτείτε και σεις με τα εκατομμύρια των Ελλήνων που είναι μαζί μας.

ΟΧΙ ΑΝΟΧΗ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ

ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΒΙΟΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τ.Ο. ΛΑΜΙΑΣ
Τηλ / Φαξ: 22310-22866, Κινητό: 6988888540
Καποδιστρίου 3 (Στοά Μουσάτου, 4ος όροφος)

1 σχόλιο:

  1. καλα τα λετε αλλα προαγωγες πηρανε και 3 χρυσαυγιτες δηλωμενοι.γι αυτο αλλη φορα να ακουτε τι σας λενε αλλα να ξαναρωτατε πριν γραψετε κατηγοριες για τους εργαζομενους.οσο για τις τρεις προαγωγες το σωματειο εχει την ευθυνη που τις εδωσε και μαλιστα στον εναν με 5 χρονια εργασιας.πηγαινετε να τους καμαρωσετε οταν επισκεπτονται το χωριο τους βουλευτες τησ ν.δ πως τους γλειφουνε και στις καλπες ψηφιζουν χ.α --λενε...--αυτα οι συνδικαλιστες τα γνωριζουν αλλα τους εχουν στην δακε δεμενους και συνεχως υποψηφιους.οι βουλευτες της ν.δ γνωριζουν την κοροιδια που τρωνε απο αυτους συναινεση με το σωματειο????εεεεε.....???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου