Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

18ο Τουρνουά Beach Volley «Πέτρος Καλογερόπουλος»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 18ο Τουρνουά Beach Volley «Πέτρος Καλογερόπουλος»που διοργάνωσαν ο Ν.Ο. Αταλάντης και ο Α.Σ. Λοκρός στη Σκάλα από 7-11 Αυγούστου.
 
Την Κυριακή 11 Αυγούστου μετά από 5 ημέρες αγώνων με 30 ομάδες, διεξήχθησαν οι τελικοί με την παρουσία πολλών φίλων τoυ αθλήματος. 

Στις γυναίκες νικήτριες ήταν η Κωνσταντίνα Πενταγιώτη και η Μαρίνα Αργυροπούλου από τη Λαμία, που νίκησαν την Έλενα Παπακωνσταντίνου και Τζίνα Καπνογιάννη από τις Λιβανάτες με 2-1 σετ (21-9, 18-21, 15-4). 
 
Το δίδυμο των νικητών στους άνδρες ήταν ο Δημήτρης Μακρυνίτσας και ο Κώστας Καλογερόπουλος από τα Καμένα Βούρλα, που επικράτησαν του Βασίλη Κατσακούλα και Γιώργου Ράπτη από την Αταλάντη με 2-0 σετ (21-19, 21-18). 
 
Η επιβράβευση των νικητών έγινε με την απονομή του τροπαίου και χρηματικού επάθλου.
 
Ο Ν.Ο. Αταλάντης και ο Α.Σ. Λοκρός εκφράζουν τις ευχαριστίες τους σε όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος στο Τουρνουά, στους διαιτητές και τη γραμματεία που εθελοντικά πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους, στο Δήμο Λοκρών και την οικογένεια Ηλία κ' Δημήτρη Καλογερόπουλου για τη σημαντική τους συνεισφορά στην επιτυχημένη διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου