Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Επιτέθηκαν στον Α.Γεωργιάδη στο Αττικό Νοσοκομείο

Οργισμένοι άνεργοι πολίτες κτύπησαν, αποδοκίμασαν και εξύβρισαν τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη πριν λίγο κατά την προγραμματισμένη επίσκεψή του στο Αττικό Νοσοκομείο.


Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί ανακοίνωση εργαζομένων του νοσοκομείου, στην οποία ανέφεραν ότι ο υπουργός «είναι ανεπιθύμητος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Α.Γεωργιάδης ενώ κινούνταν προς το νοσοκομείο δέχθηκε την επίθεση πολιτών που διαμαρτύρονταν για την εξαθλίωση στην οποία τους έχουν ρίξει οι κυβερνήσεις των Μνημονίων.

Οι πολίτες όρμησαν επάνω στον υπουργό Υγείας τον έσπρωξαν και τον χτύπησαν ενώ η φρουρά του δεν μπορούσε να κάνει τίποτα μπροστά στην ορμή και στην απόγνωση των πολιτών.

Συνεργάτες του αναφέρουν, ότι ο «Αδωνις Γεωργιάδης επέστρεψε στο υπουργείο κτυπημένος στο λαιμό τους και το κεφάλι. Ήταν κατακόκκινος από τα σημάδια των κτυπημάτων».

Με μεγάλη δυσκολία η αστυνομία που βρισκόταν εκεί κατάφερε να γλιτώσει τον Α.Γεωργιάδη από τα χέρια των εξαθλιωμένων πολιτών.

Μετά το συμβάν, ο υπουργός σε κακή ψυχολογική κατάσταση μίλησε για λίγο στους γιατρούς και στο προσωπικό του νοσοκομείου και αποχώρησε συντομότερα από το προγραμματισμένο.

Είναι ο πρώτος ξυλοδαρμός υπουργού της κυβέρνησης Σαμαρά και αν συνεχίσει η κατάσταση σίγουρα δεν θα είναι ο τελευταίος. Καλά θα κάνουν να λαμβάνουν περισσότερα μέτρα ασφαλείας, αφού το καζάνι «βράζει»…







5 σχόλια:

  1. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ; ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΕΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ; ΕΙΧΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ...ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΕΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχε προηγηθεί ανακοίνωση εργαζομένων του νοσοκομείου, στην οποία ανέφεραν ότι ο υπουργός «είναι ανεπιθύμητος»;

    Ανεπιθύμητος ποιος; Αυτός που έχει εκλεγεί και οριστεί διοικητής ουσιαστικά όλων των νοσοκομείων της χώρας; Ανεπιθύμητος στο "σπίτι" του;

    Ποια συνδικαλιστική συνιστώσα εξέδωσε την ανακοίνωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε ξυπνατε πατε καλα ?????τι πινετε ρε πουθεναδες??//πειραχτηκατε που τιν επεσαν στο ακροδεξιο ????? γιαουρτωμα ηθελε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταρχήν έχει κάνει μεταγραφή από άλλο παρεάκι ο Αδωνις και μπήκε στην ΝΔ.Από ένα παρεάκι φασιστων...
    Το ότι σου έχουν καταλύσει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ και κάνουν ότι γουστάρουν είναι δίκαιο δλδ και το ορίζει το Σύνταγμα μας?

    Βγήκαν οι δικαστικοί και με απόφαση κρίνανε αντισυνταγματικό το μνημόνιο και δεν μίλησε κανείς , αυτό δεν σου λέει τπτ? Αλλά βέβαια ψηφίζεις ΝΔ ή ΧΑ γιαυτό τα λες αυτά. Τσιράκι και καθεστωτικοί του συστήματος μια ζωή.

    Δεν πειράζει σας έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος γιαυτό δεν μπορείτε να κάνετε ούτε συγκέντρωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΦΟΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΦΟΔΟΥΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΩΣ ΜΑΖΕΥΤΙΚΑΝ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΤΟΥΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ? Η ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΤΟΡΟΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου